četvrtak 25. mart 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Kristijanova žena drži cveće u tromblonskoj mini

U KOLIMA SUPRUGE ALEKSANDRA GOLUBOVIĆA PRONAĐENA SUMNJIVA NAPRAVA

Kristijanova žena drži cveće u tromblonskoj mini

Suzana Golubović (31), supruga Kristijana Golubovića (41), tvrdi da policija kod nje nije pronašla tromblonsku minu, već njenu repliku

BEOGRAD - Nisam u kolima imala tenkovsku minu, već lažnjak! To je obična školska bomba, u kojoj čak držim cveće, rekla je juče za Kurir Suzana Golubović (31), supruga Kristijana Golubovića (41). Naime, u Suzaninom automobilu prekjuče je pronađena sumnjiva eksplozivna naprava.

Golubovićeva supruga kaže da ju je prekjuče u Ulici Vojislava Ilića zaustavila interventna policija i izvršila pretres njenog automobila "tojota rav 4", koji je vozio njen prijatelj.
- Vraćala sam se iz Okružnog zatvora, gde sam nosila suprugu hranu, kada nas je zaustavila policija. U autu su našli repliku tromblonske mine, koju sam ponela da bacim u smeće. To je obična plastika, prazna školska mina, koja košta 300 dinara.

Ona ničemu ne služi i nije opasna. U kući sam je držala za ukras, čak u njoj držala i cveće. Međutim, policija je pozvala kontradiverzionu ekipu, a mene su odveli u gradski SUP, gde sam dala izjavu. Kada su saznali zbog čega sam privedena, policajci su se smejali - kaže Suzana Golubović, žaleći se da joj kola policija pretresa svaki drugi dan.
Kristijanova supruga negira i da je je vikala na policajce, kao i da je zbog toga dobila  krivičnu prijavu.