subota 24. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Uhapšena trojica pljačkaša, za dvojicom se traga

Uhapšena trojica pljačkaša, za dvojicom se traga

ŠABAC - Branislav G. (27) i Marko S. (28) iz Šapca, i Ljubiša A. (35) iz Badovinaca, uhapšeni su zbog sumnje da su opljačkali vlasnika menjačnice u selu Badovinci Slavišu Arnautovića i njegovu suprugu Dragicu, saopšteno je juče iz policije.

Prema rečima glavnog inspektora šabačke policijske uprave Ozrena Lukića, napadači su bračni par Arnautović sačekali oko ponoći 21. aprila u dvorištu njihove porodične kuće i oteli im 52.000 konvertibilnih maraka i 7.000 evra.
Supružnici su tokom napada udarani metalnim predmetom po glavi.
Porodica Arnautović poseduje menjačnicu nedaleko od granice sa BiH.
U šabačkoj policiji navode da je slučaj rešen za manje od 24 časa i da je gotovo ceo ukradeni iznos već vraćen vlasniku.
"Stvarno bih se zahvalio svim policajcima jer je sve izgledalo kao na filmu. Uveče, oko ponoći, pokrali su nas i prebili, policija je stigla za dvadesetak minuta, a sutradan su nas već zvali jer su našli i počinioce i novac", rekao je Slaviša Arnautović na konferenciji za novinare u šabačkoj Policijskoj upravi.
Osumnjičeni za pljačku danas će biti predati istražnom sudiji.
Policija još traga za Branislavom P. i Dejanom S. za koje se sumnja da su bili saučesnici u napadu i pljački.

Komentari

Šta da kažem, dok ovo nisam čuo mogao sam za jednog od njih čak i da kažem da je odličan momak (ovaj što mu je strgnuta čarapa) Imao čovek svoju firmu koja lepo posluje, ali je rado uzimao kredite od banaka koje posle nije ni mislio da vraća. Nije on čovek bio sirotinja, nije čak ni narkoman. Nije loše ni živeo, samo mu nije bilo dosta. Momak je nezreo. Ne treba ih odmah braniti ali ni osuđivati... Odrasli su gledajući Rane, slušajući o podvizima raznih Kristijana i njima sličnih. Umesto da ga vidite u čitulji, videćete ga u zatvoru. Kad ga vidite, prva će vam asocijacija biti na plišanog medu.