petak 23. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Prevoznik nestao na Fruškoj gori

Prevoznik nestao na Fruškoj gori

RUMA - Milan Nenadić (54), prevoznik iz Rume, nestao je pre desetak dana u šumi Fruške gore nedaleko od Brankovca, a očajna supruga Nada strahuje da je nesrećno stradao u planini ili digao ruku na sebe.
"Strahujem da Milan nije propao u neku od vrtača na planini, ili da je odlučio da sam sebi oduzme život. U ogromnim smo problemima kao porodica. Milan se bavi prevozništvom, a posao skoro da ne ide", rekla je očajna supruga lokalnim novosadskim medijima.
Ona je dodala da je Milan 13. aprila oko 14 časova seo u njihov automobil "pasat" i otišao od kuće.
"Bila sam tog dana na poslu u hotelu 'Termal' u Vrdniku. Kad sam se oko 14 časova vratila s posla, Milana nije bilo kući, a mlađi sin mi je rekao da je on uzeo kola iz garaže i otišao. Nisam ništa sumnjala, ali kad uveče nije došao kući, počela sam da ga tražim. Slutila sam da je na fruškogorskom izletištu kod Brankovca. 'Pasat' je upravo u šumi tog izletišta i pronađen, ali od Milana nije bilo, ni traga, niti glasa", navela je Nenadićeva.
Potragu za nestalim prevoznikom otežava činjenica da je Fruška gora u rejonu Brankovca prepuna dubokih vrtača, okruženih visokim okomitim kamenim stenama.
Porodica Nenadić apelovala je na sve ljude koji nešto primete ili otkriju ili ako prepoznaju Milana Nenadića da jave prvoj stanici policije.
Za nestalim Milanom, već deset dana intenzivno tragaju pripadnici novosadske Policijske uprave, a pomoć u potrazi pruža i novosadsko Udruženje "Geo-pan".