utorak 23. februar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Uhapšeno troje - zaplenjeni heroin i marihuana

Uhapšeno troje - zaplenjeni heroin i marihuana

BEOGRAD - Beogradska policija je, u dve odvojene akcije, zaplenila oko pola kilograma heroina i oko četiri kilograma marihuane i uhapsila tri osobe, saopštilo je juče Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uhapšeni su, na beogradskoj autobuskoj stanici, Bekim Ahmeti (35) i Mustafa Remzi (38), obojica iz Gnjilana, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni su, redovnom autobuskom linijom na relaciji Bujanovac-Beograd, doneli heroin u Beograd, radi dalje prodaje, zasad nepoznatoj osobi, navodi MUP, dodajući da je Ahmeti drogu sakrio u torbici. U drugom slučaju uhapšen je Predrag Gojković (31), sa prebivalištem u Podgorici, takođe zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Gojković je, svojim vozilom "opel kalibra" nikšićke registracije, iz Crne Gore u Srbiju doneo oko četiri kilograma marihuane, koju je sakrio u prtljažniku automobila.
Sva trojica osumnjičenih su uz krivičnu prijavu, privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, dodaje se u saopštenju.