četvrtak 22. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Ubio se kašikarom

Ubio se kašikarom

Policija ispituje zašto je Ilija Grubor (31) juče ujutro oduzeo sebi život aktiviranjem ručne bombe u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo

BEOGRAD - Ilija Grubor (31) razneo se ručnom bombom juče oko 8.30 sati u svom stanu u ulici Mirijevski venac 14 u Mirijevu. Motiv samoubistva još nije jasan.

Snažna detonacija koja se prolomila juče ujutro, kako piše Kurir, izazvala je paniku u okolnim zgradama, ali i u celom Mirijevu.
- Čula sam eksploziju i mislila sam da ćemo se svi zapaliti. Televizor mi se tresao, strašno sam se uplašila - ispričala je jedna od komšinica.

Prve komšije koje su dojurile do Gruborovog stana zatekle su jeziv prizor - delovi tela bili su razbacani na sve strane, a pod i zidovi bili su umrljani krvlju. Komšije su odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć, ali je bilo kasno.

Policija ispituje odakle Gruboru "kašikara". Po njihovoj evidenciji, on nema nikakve prestupe, a i komšije o njemu pričaju samo najbolje. Kažu da je bio primeran mladić i da nikada nije pravio probleme, niti je sa nekim ulazio u konflikte. Niko od njih nema ideju šta je moglo da ga navede na to da oduzme sebi život.

Od komšija smo saznali da se Ilija u naselje doselio pre nekoliko godina sa Dorćola, da mu majka živi u inostranstvu, da mu je prošle godine umro otac, kao i da je od tada živeo sam.

A. B. M.