četvrtak 22. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Novaković ubio Medojevića i sebe

UBIJENI RADNICI VLADE SRBIJE BILI PRIPADNICI UPRAVE ZA ZAJEDNIČKE POSLOVE

Novaković ubio Medojevića i sebe

Predrag Novaković došao je do zgrade u kojoj živi Medojević i pozvao ga da siđe. Posle kraće rasprave ubio kolegu, a zatim ispalio smrtonosne hice u sebe, potvrdio direktor Policije Milorad Veljović

BEOGRAD - Beživotna tela radnika vlade Milana Medojevića i Predraga Novakovića pronađena su juče u službenom "audiju A6" (BG 12-11) oko 15 časova u novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića 124.

 

Medojević bio šef Novakoviću 

RTS navodi da je, prema nezvaničnoj rekonstrukciji događaja, vozač vladine Uprave za zajedničke poslove Novaković  ubio  svog bivšeg šefa Medojevića, zamenika načelnika odeljenja za zajedničke poslove u prethodnoj Vladi Srbije, i potom izvršio samoubistvo.

Direktor policije Milorad Veljović potvrdio je da je reč o ubistvu i samoubistvu i da su obojica radili u Upravi za zajedničke poslove Vlade Srbije.
- Predrag Novaković je vozač Ministarstva za dijasporu, a Milan Medojević je  ranije radio u toj službi, a sada je neraspoređen - rekao je Veljović. Direktor policije je dodao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao ispred zgrade Milana Medojevića i telefonom ga pozvao da siđe.

Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo, objasnio je Veljović.

Veljović je rekao da se, za sada, ne zna čije je oružje, kao i da li je u ilegalnom ili legalnom posedu. Direktor policije je naveo i da je, prema do sada prikupljenim podacima, najverovatnije reč o neraščišćenim međusobnim računima. Uviđaj o ovom događaju je u toku.
Ag

Komentari

Uvijek je potresno cuti ovakve vijesti, pogotovo ako ste nekog poznavali, neka im je laka crna zemlja!