četvrtak 22. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Dvoje mrtvih u autu Vlade Srbije

Dvoje mrtvih u autu Vlade Srbije

Beživotna tela pronađena na parkingu ispred zgrade u novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića 124. Ekipi Hitne pomoći nije dozvoljen prilaz, zbog prisustva policije

BEOGRAD - Dva neidentifikovana muška tela pronađena su danas u automobilu koji je vlasništvo Vlade Srbije na parkingu ispred zgrade u novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića 124, potvrđeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.
Pretpostavlja se da su obojica radnici vladine Uprave za zajedničke poslove. Automobil audi A-8 vlasništvo je te vladine Uprave, a dodeljeno je na korišćenje Ministarstvu za dijasporu.
Uviđaj je u toku, a nezvanično se saznaje da je reč o ubistvu i samoubistvu!
 Prema nepotvrđenim vestima u kolima su pronađena tela Predraga Novakovića, vozača državnog sekretara za dijasporu, i Milan Medojević, obojica službenici ministarstva.

Kako je agenciji Beta rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, lekarskoj ekipi nije dozvoljen prilaz, zbog prisustva policije.

- Naše ekipe treba da konstatuju smrt, ali ne možemo da priđemo pošto je uviđaj u toku - potvrdila je Nada Macura.

RTS navodi da je, prema nezvaničnoj rekonstrukciji događaja, vozač vladine Uprave za zajedničke poslove Novaković  ubio  svog bivšeg šefa Medojevića, zamenika načelnika odeljenja za zajedničke poslove u prethodnoj Vladi Srbije, i potom izvršio samoubistvo.

Nevraćeni dug, kako RTS saznaje, najverovatniji je motiv ove tragedije
"Audi" je bio parkiran ispred zgrade ubijenog, bivšeg radnika Vlade Srbije, a celi slučaj prijavila je devojka koja je primetila da se vozilo ne pomera, a potom i tela u automobilu.  

Na mestu tragedije policajci su pronašli pištolj CZ 9 milimetara i nekoliko čaura od ispaljenih metaka.