sreda 21. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Policija proveravala trojicu Kotorana zbog Tadića

Policija proveravala trojicu Kotorana zbog Tadića

PODGORICA - Crnogorska policija proveravala je trojicu Kotorana zbog sumnje da su, navodno, početkom prošle sedmice u Trebinju pominjali atentat na srpskog predsednika Borisa Tadića, pišu podgoričke "Vijesti".
List saznaje da je policija proveravala operativne podatke o tome zbog čega su trojica Kotorana prošlog ponedeljka boravili u Trebinju, kao i da li imaju neke veze sa, navodnim, planiranjem Tadićeve likvidacije.
"Na osnovu podataka putem Interpola, trebinjska policija je poslala imena sumnjivih osoba, koje smo mi kasnije proveravali i odgovorili im. Za sada, nismo našli ništa sumnjivo", navode "Vijesti" izjavu neimenovanog sagovornika iz, kako tvrde, vrha crnogorske policije.
Na osnovu provera, dodaje se, policija je utvrdila da trojica Kotorana nemaju kriminalni dosije, niti da su pripadnici neke od crnogorskih kriminalnih grupa.
Sumnja na mladiće iz Kotora pala je 12. aprila ove godine kada je Tadić boravio u zvaničnoj poseti Republici Srpskoj, a tokom obilaska bio je i u Trebinju.
Tog dana, policijskim službama prijavljen je kafanski razgovor nekoliko mladića sa crnogorskim naglaskom, koji su, navodno, pominjali poznanstva sa Stankom Subotićem i Darkom Šarićem.

Komentari

I proverava, proverava, proverava, pa opet proverava, proverava, proverava...

TRLA BABA LAN, DA JOJ PROĐE DAN!