sreda 21. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Optuženi negirali krivicu, Sandulović svedoči 8. juna

Optuženi negirali krivicu, Sandulović svedoči 8. juna

Dok je u pratnji sedmorice telohranitelja ulazio u sudnicu, Sandulović je morao da prođe pored špalira pristalica suprotne strane, koji su mu dovikivali: "Nakazo! Cinkarošu!". On im je uzvratio "biranim rečima"

BEOGRAD - "Napušite mi se k..ca". Ovim rečima je juče Nikola Sandulović (47) "pozdravio" prijatelje i rođake optuženih za pokušaj njegovog ubistva koji su mu dobacivali pred ulazak u sudnicu u Palati pravde.
Sandulović je, kako piše Kurir, u pratnji sedmorice telohranitelja pokušao da uđe u sudnicu, ali morao je da prođe pored špalira pristalica suprotne strane, koje su mu dobacivale "nakazo" i "cinkarošu jedan". Ovo je razbesnelo beogradskog biznismena, koji je hteo da se raspravi s provokatorima, ali ga je sudska straža pozvala u sudnicu.
Sandulović juče nije saslušan u vezi sa atentatom na njega, jer se odužilo saslušanje optuženih, pa će iskaz dati 8. juna.
On je juče tri sata proveo u hodniku suda, gde su se na drugom kraju nalazile i pristalice okrivljenih, čekajući svoj red na saslušanje, posle čega je napustio Palatu pravde.
Inače, među onima koji su jakim aplauzima pozdravili optužene bio je i Dragan Ilić Limar, koji je hapšen kao član grupe Željka Maksimovića Make, optužene za ubistvo policijskog generala Boška Buhe. Kako se moglo čuti, on je juče došao da pozdravi svoje optužene prijatelje, koji su, kao i on - ljubitelji lova.
Optuženi Zoran Tešića Teša (45), vlasnik kafića "Zamak", Miloš Krstanović (41), Dragan Ražnatović (37) i Dragoslav Pejić (35) negirali su juče da su 18. januara u ulici Đorđa Čutukovića 12 u Zemunu podmetnuli eksploziv velike razorne moći pod Sandulovićev "ševrolet laćeti".

Komentari

Dolaze pred sud ... pozdravljaju prijatelje ... a sve gori od goreg ... Ko da smo na divljem zapadu