nedelja 19. jun 2011.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Uhapšena trojica pljačkaša trafika

Uhapšena trojica pljačkaša trafika

BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Predraga Vasovića (26), Zorana Paraćinovića (27) i Dejana Balaća (24) prilikom pripremanja za izvršenje razbojništva, u blizini prodavnice "Corner Shop" u Zemunu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Kod osumnjičenog Paraćinovića pronađen je kačket, nož i naočare za sunce, a nakon hapšenja pronađeno je i vozilo marke folksvagen, koje im je služilo kao prevozno sredstvo, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su daljim operativnim radom rasvetlili još 11 razbojništava u prodavnicama "Corner Shop" i dva u prodavnicama "Trafika" u Beogradu.

Uhapšeni su krivična dela vršili tako što su uz pretnju nožem ili šrafcigerom od radnica oduzimali novac od dnevnog pazara. Balać je vozio do mesta izvršenja, a u prodavnice su ulazili Vasović i Paraćinović. Novac od plena su delili i trošili za sopstvene potrebe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela razbojništva.

Sumnja se da su oni na teritoriji grada Beograda izvršili razbojništva i u drugim prodavnicama.
MUP je apelovao na sve oštećene građane da se jave na brojeve telefone 011/ 2811-011 i 011/ 2811-003, ukoliko ih prepoznaju kao izvršioce.

Komentari

Nakon odsluženja kazne, odmah ih zaposliti u Ministarstvu unutrašnjih poslova, najgoreg od njih za ministra policije!