ponedeljak 19. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Još trojica Šarićevih saradnika pod istragom

Još trojica Šarićevih saradnika pod istragom

Protiv Dejana Šekularca, Borisa Labana i Miloša Jevtića vodi se razdvojeni postupak u kojem istraga još nije završena, precizirao je tužilac Miljko Radisavljević

BEOGRAD - Protiv Dejana Šekularca iz Bijelog Polja i još dvojice osumnjičenih za pripadništvo kriminalnoj grupi Darka Šarića istraga je i dalje u toku i zato se ne nalaze na nedavno podignutoj optužnici, izjavio je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević Tanjugu.
- Protiv Šekularca, Borisa Labana i Miloša Jevtića vodi se razdvojeni postupak u kojem istraga još nije završena - precizirao je Radisavljević.
Odluka o podizanju optužnice protiv njih biće naknadno doneta po okončanju istrage, napomenuo je tužilac.
Bivši pripadnik crnogorske policije Šekularac početkom februara je uhapšen u Podgorici po poternici srpskog Interpola, istog dana kad je u Pljevljima uhapšen Goran Soković koji je sa

Darkom Šarićem i Željkom Vujanovićem iz Kragujevca u optužnici označen kao organizator kriminalne grupe osumnjičene za krijumčarenje 2.170 tona kokaina iz Latinske Amerike ka Evropi.
Oni su se, međutim, dva dana kasnije ponovo našli na slobodi, jer je Crna Gora odlučila da sačeka da joj srpsko tužilaštvo dostavi dokaze o njihovoj umešanosti u međunarodni šverc kokainom. Iz istog razloga na slobodi je i Boris Laban koji se, kako je saopštila crnogorska policija sam javio na saslušanje.

Komentari

A sta bi sa Miletom Jerkovicem,samoprozvanim "kraljem drumova i oranica"????