ponedeljak 18. oktobar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Policajci svedoče protiv Kristijana Golubovića na sudu

Policajci svedoče protiv Kristijana Golubovića na sudu

BEOGRAD- Suđenje grupi Aleksandra Kristijana Golubovića zbog optužbi za nelegalnu trgovinu drogom, trebalo bi da svedočenjem dvojice policajaca bude nastavljeno u utorak, 19. oktobra, pred Višim sudom u Beogradu.

Policajci Ljubomir Petrić i Predrag Stanković svedočiće u vezi sa hapšenjem Golubovićeve majke Milanke, koja je, takođe, optužena.

Na optuženičkoj klupi će se, pored Golubovića i njegove majke, naći još pet pripadnika njegove grupe - Safet Ibrović, Mirsad Fujaljkić, Uroš Vuković, Ferat Skenderovski i Marko Poljak.

Golubović se tereti da je organizovao grupu, koja je, po njegovom nalogu, trgovala narkoticima na liniji Novi Pazar - Beograd, od početka avgusta 2009. do 16. januara ove godine.

Svi članovi grupe, na čelu sa Golubovićem, nalaze se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, osim njegove majke, koja je 9. septembra puštena da se brani sa slobode.

Golubović iznoseći odbranu sredinom juna negirao da preprodaje drogu, navodeći da propagira zdrav život i borbu protiv narkotika, i da "nije narko bos poput Darka Šarića", nego Robin Hud koji svima daje novac.