ponedeljak 18. april 2011.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Šestoro prijepoljčana uhapšeno zbog droge

Šestoro prijepoljčana uhapšeno zbog droge

BEOGRAD- U nastavku akcije „Morava“, policija je uhapsila Emira Ćosovića (26), Ednana Tahirovića (24), Almedina Halilovića (25), Aldina Halilovića (23), Admira Memovića (23) i Aleksandara Cimljanovića (31) iz Prijepolja, zbog osnovane sumnje da su neovlašteno proizvodili i trgovali narkoticima, saopšteno je iz MUP.

Uz konsultaciju sa zamenikom Višeg javnog tužilaštva u Užicu i istražnim sudijom Višeg suda u tom gradu, doneto je rešenje o 48 časovnom pritovoru za osumnjičene i oni su sprovedeni u Okružni zatvor u Užicu.

Kako je precizirano u saopštenju, prilikom kontrole vozila u Beogradu, zaustavljen je "golf tri", u kome su se nalazili Tahirović i Ćosović. U vozilu je pronađeno 15 paketa marihuane, ukupne težine 14.576 grama.

Pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu, koje je koristio Admir Memović, a koji je predao pakete sa drogom Ćosoviću, Tahiroviću i Halilovićima, pronađena je i torba s manjom količinom marihuane.

Policijski službenici u Prijepolju su izvršili i pretres stana i uhapsili Aleksandra Cmiljanovića, koji se dovodi u vezu sa navedenom grupom, navedeno je u saopštenju.

Komentari

mogli ste da napomenete da su maltene svi uhvaceni ili svi izuzev jednog "koji se dovodi u vezu" muslimani...