subota 17. septembar 2011.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Uhapšeni za maltretiranje i pljačkanje žrtve

Uhapšeni za maltretiranje i pljačkanje žrtve

BEOGRAD- Policija je uhapsila Radiša S. (54), Danijel P. (18) i Momčilo A. (37), dok se za još dvojicom traga, osumnjičenih za nelegalno hapšenje, maltretiranje i pljačkanje muškarca, kojeg su namamili sms porukama, predstavljajući se kao ženska osoba koja želi da se upozna sa njima, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je navela da je Danijel P. u dogovoru sa Radišom S. oštećenom N.D. slao sms poruke u kojima se predstavljao kao ženska osoba koja želi sa njim da se upozna.

"Sa N.D. su stupili u kontakt tako što ga je zvala supruga osumnjičenog Danijela P. i dogovorila da se upoznaju i sastanu na parkingu tržnog centra Metro na Zrenjaninskom putu", navela je policija.

Oštećeni N.D. je na dogovoreno mesto došao u društvu svog poznanika S.V. a tamo su ih sačekali osumnjičeni koji su ih prvo tukli drvenim palicama, a onda ih na silu uvukli u dva vozila i odvezli na nasip u naselju Kotež, gde su nastavili da ih maltretiraju i tuku.

Oštećenima su oduzeli mobilni telefon i 100 evra i potom ih pustili. N.D. i S.V su lekarsku pomoć zatražili u Urgentnom centru.