Glas Javnosti

Air Serbia pozvala građane da daju predloge za maskotu kompanije

Društvo
Autor: Glas javnosti

Air Serbia (Er Srbija) je pokrenula konkurs za maskotu i pozvala punoletne građane Srbije da daju predloge kreativnog rešenja i imena buduće maskote, saopšteno je iz ove kompanije

Zainteresovani za učešće u konkursu, ideje mogu poslati najkasnije do ponedeljka, 27. maja 2024. godine u 23:59 časova na email adresu: maskota@airserbia.com, sa naznakom "Maskota AirSERBIA", uz obavezno navođenje svog imena i prezimena i kontakt telefona.
- Najbolje rešenje, koje izabere stručni žiri, biće nagrađeno putovanjem za četiri osobe na bazi sedam noćenja koje se može realizovati do kraja 2024. godine. Srpska nacionalna avio-kompanija je pripremila vredne nagrade i za drugoplasiranu i trećeplasiranu kreativnu ideju - ističe se u saopštenju.

Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, istakao je značaj maskote za svaku kompaniju, naglašavajući da ona predstavlja simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju.
- Maskota je neizostavan deo identiteta mnogih kompanija. Ona pobuđuje dobro raspoloženje, predstavlja simbol povezanosti i prijateljstva. Verujemo u kreativnost i talenat naših građana i zato ih pozivamo da se uključe u konkurs i pomognu nam da odaberemo maskotu koja će nas predstavljati širom sveta - rekao je Rupić.
Zainteresovani se sa pravilima mogu upoznati na zvaničnom veb sajtu Er Srbije.


Glas javnosti/ B03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR