utorak 16. februar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Oslobođen veterinarski inspektor kod koga je nađen kokain

Oslobođen veterinarski inspektor kod koga je nađen kokain

LESKOVAC - Istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu pustio je sinoć republičkog veterinarskog inspektora Sašu Z. (43), osumnjičenog za posedovanje kokaina, da se brani sa slobode.

Saša Z. je pušten da se brani sa slobode za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga jer je "priznao delo i zbog toga što se radi o veoma maloj količini droge", pronađene kod njega prilikom hapšenja.
Inspektor je predat istražnom sudiji posle četrdesetosmočasovnog zadržavanja u policiji, a uhapšen je zajedno sa saobraćajnim policajcem Policijske uprave u Leskovcu Jordanom S. (33), koji je sinoć predat istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu.

Pored inspektora i policajca, leskovačka policija je uhapsila još dvojicu Nišljija i saopštila da je time prekinut jedan od lanaca snabdevanja kokainom imućnijih Leskovčana.
Saša Z. je u istrazi rekao da je kokain kupio za svoje potrebe.

Komentari

Uhapseni policajac kod istraznog sudije Viseg suda a ovog kod istraznog sudije Osnovnog suda a rekli su da su mu oduzeli i neki auto zbog falsifikovane dokumentacije. Sumnjivo.
Bas je dobrodusan ovaj istrazni sudija. Kazite kako se zove. Da zna narod.

Bruka za Sudstvo, da se jedan krimanalac tolerise, a ceo grad zna njegovo ponasanje zadnjih 20 godina. Malo mu je sto reketira ljude kao vaterinasrski inspektor jos da prodaje i drogu.
Samo tako nastavite da ih negujete.