utorak 16. februar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Obnažen leš nađen u pustoj kući

U NEZAVRŠENOM OBJEKTU U BEČMENU ZATEČENO TELO NEPOZNATOG MUŠKARCA

Obnažen leš nađen u pustoj kući

BEOGRAD - Telo zasad neidentifikovanog muškarca, koje je zatečeno bez pantalona i veša, nađeno je juče u napuštenoj kući u Bečmenu. Ono je ubrzo prebačeno na Institut za sudsku medicinu, gde bi obdukcija trebalo da otkrije uzrok smrti.

Meštani prestravljeni

- Dešavalo se da se vozači koji idu prema Petrovčiću ovde zaustave i otrče do kuće da vrše malu i veliku nuždu. Nismo primetili da neko stalno dolazi u napuštenu kuću ili da se tu okupljaju narkomani. Sada smo, međutim, svi u strahu - kaže jedna od Bečmenki.

Telo čoveka starog oko 50 godina, u nezavršenoj kući na Bečmenskom putu bb na izlazu iz istoimenog sela, juče oko 10 sati našao je prolaznik Slavko Đ.
- Još ne znamo otkad ovde leži. Nismo našli spoljnje tragove nasilja, niti otiske koji bi govorili o tome da ga je neko tukao. Ipak, ležao je na stomaku i ima masnicu na čelu i oguljotine na levoj butni. Moguće je da povrede nisu nastale u tuči ili mučenjem, nego kao posledica pada, ali ispitujemo sve mogućnosti - rekao nam je izvor iz policije.

Kod tela nisu nađena nikakva dokumenta, burma ili sat na osnovu kojih bi, eventualno, bio utvrđen identitet. Policija sumnja da je u pitanju skitnica i da je ušao u kuću da se olakša, ali da se smrzao. Ipak, ne isključuje se ni mogućnost da je u pitanju zločin i da je žrtva zlostavljana, ali da spolja nema vidljivih tragova.

- Bio sam na putu ka prodavnici kada sam sa ulice video telo. Zgrozio sam se, pa nisam ulazio u kuću već sam otrčao do prvog komšije i pozvao policiju. Nemam pojma o kome se radi jer mu nisam video lice - ispričao je Slavko Đ.
Prema rečima okupljenih meštana, napuštena kuća pripada M. G. koji je počeo s njenom gradnjom početkom 2000. godine, ali je zbog nedostatka novca prekinuo radove. M. G, kako kažu stanovnici Bečmenske ulice, sada živi u Han Pijesku i retko dolazi.

Ključne reči:

Komentari

Zar se vama ne cini da je to maslo pedera-serijskog ubice? Ovo je vec drugi slucaj da je nadjen les sa skinutim pantalonama. Ajde bre zacmani, mrdnite malo krecanom. Ako i ovde omanete, eto vam za mesec dana jos jedan mrtav peder. A vi bgd pederi, cuvajte se.I prstanite da se s ponosom okupljate oko mesta gde smrdi pisacka i izmet.

A ti stoko ruralna,primitivna,ne komentarisi vise,odakle ti pravo da mrtvog coveka vredjas bez dokaza?

he-he-he... prijavi se ponosni pozadinac :-) vidis analni... koristis logiku (to ti je ono kad imas mozga pa ga pravilno koristis). prvi je nadjen mrtav bez gaca i na stomaku na mestu gde se pederi okupljaju. drugi (il ko zna koji al nismo obavesteni), je pronadjen bez gaca i na stomaku i to na mestu koje je izgleda poznato kao "javni" klozet. a poznato je da se ponosni skupljaju oko i u klozetima (mislim da cak i vazi teorija da su pederi to sto jesu zbog smrada izmeta... privlaci ih i pali ko nas miris ribe:-)).

Prema tome, moj je savet bio zacmanima da malo bolje popritegnu bgd pedere i ako nista, a ono bar skinu sumnju da se radi o pederu - serijskom ubici. onda nek gledaju da to nije posao serijskog ubice pedera.

sad valjda razumes moju ruralnu logiku ponosni;-)