sreda 14. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Nikola Rebrača želi da vidi kćerku

Nikola Rebrača želi da vidi kćerku

Rebrača će tražiti dozvolu od sudije da poseti ćerku u zatvoru. Nekadašnja manekenka ćeliju deli sa četiri žene koje su takođe osumnjičene za imovinske delikte
Katarina Rebrača

BEOGRAD - Otac Katarine Rebrače (38) stigao je iz SAD u Beograd kako bi pomogao ćerki. Kako je Kurir saznao, Nikola Rebrača najpre će se sastati sa advokatom svoje ćerke, posle čega će od istražnog sudije tražiti dozvolu da je poseti u Centralnom zatvoru.

Rebrači je teško palo hapšenje ćerke koja je prošle srede, sa svojom majkom a njegovom prvom suprugom Stojankom Bogunović (61), alijas Sandrinom Vagner, i još tri saradnice, uhapšena zbog protivpravnog prisvajanja 37 miliona dinara iz svog fonda za lečenje obolelih od karcinoma dojke.

Katarinu će otac moći da vidi na pola sata, a ukoliko mu bude dozvoljeno, moći će da joj donese i paket sa hranom i garderobom.
- Otac može da je vidi dva ili tri puta mesečno na pola sata. Porodica može da traži od sudije da joj donose svaki dan hranu u zatvor iz nekog restorana ili od kuće, a tada će biti skinuta sa liste korisnika zatvorske menze. Takođe, ima pravo da dva puta mesečno primi paket sa hranom i garderobom - objašnjava sagovornik Kurira iz Centralnog zatvora.

Kako je Kurir saznao, Katarina je u ženskom bloku u kojem ćeliju deli sa još četiri cimerke koje su osumnjičene za krađu i pronevere.
- Ona je sada OK. Prebrodila je krizu koju je imala u početku. Još jede hranu iz zatvorske menze. Njena majka se isto dobro drži - kaže izvor Kurira iz CZ.

Komentari

Bas mi je drago sto se tako brzo uklopila .

Posle ovakvog slucaja trebalo bi da se zapitamo ko je uopste dozvolio ovim ljudima da se pojavljuju na televiziji, reklamiraju ,prave kampanje...? Zar je legitimitet ove osobe i njene majke to sto su bile manekenke u Americi i Italiji?!
Ko im je davao prostor na televiziji! Pa zar nekome u Srbiji sve to nije bilo sumnjivo, s obzirom da je majka Katarine Rebrace prognana iz mnogih zemalja. Rec je o klasicnim prevarantima i da budem grublja belosvetskom ološu.
Zalosno je sto ranije nije spreceno da pljackaju ovaj narod!

to je ološ koji treba zatvoriti za sva vremena...