Glas Javnosti

Pevačica posavetovala Draganu Mirković da se ne miri sa Tonijem: "Tu nema više šta da se traži"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pomenula i treće dete

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelić je najkomentarisanija tema poslednjih nedelja, s obzirom na to da je reč o krahu braka para koji je delovao vrlo skladno.

I dok su mnogi iznenađeni i nadaju se pomirenju, ima i onih iskusnijih koji su Draganu posavetovali da se ne miri sa Bijelićem.

Reč je o pevačici Jeleni Gerbec, koja se dva puta udavala i razvodila od istog čoveka, te je koleginici imala šta da poruči i objasni.
- Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem... (smeh) Ne, ne bih! Ja sam se vratila mužu posle razvoda, al mislim da to jednom kad pukne, tu nema više šta da se traži - kazala je Jelena.

- Očigledno da sam ja volela muža, pa sam mu se vratila, razmišljala sam i o detetu. Godinu dana nismo bili zajedno. Kako je vreme odmicalo, sve više sam razmišljala, da li sam ispravno postupila, možda sam prenaglila, da se malo ohlade glave... Shvatili smo na kraju da nismo ispravno postupili, na stranu deca, da su ćerke žive i zdrave, sad imamo dve. Prva nije jedinica sada... Različite smo osobe, eto. Treće dete? Ne, ne, neće ga biti - dodala je pevačica

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR