petak 13. januar 2012.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Supruga Vojislava Šešelja: Voju "sahranili" još u subotu

Supruga Vojislava Šešelja: Voju "sahranili" još u subotu

Lidera radikala u petak naveče su prebacili u bolnicu, a već u subotu po podne skinuta je pločica sa vrata njegove ćelije verujući da se on vratiti tu neće, rekla je supruga Vojislava šešelja

BEOGRAD - Supruga predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja Jadranka potvrdila je da je lideru radikala ugrađen pejsmejker u bolnici Haškog tribunala.

Jadranka Šešelj je u telefonskoj izjavi iz Haga rekla da se njen suprug sada oseća dobro i izrazila nadu u njegov brzi oporavak.

Ona je rekla i da je Šešelju pre više od nedelju dana, prošlog četvrtka, doneta tableta koja, kako je navela, nije bila na lekarskom spisku propisane terapije i dodala da tu "nešto nije bilo u redu".

Sutradan, odnosno u petak uveče je odveden u bolnicu, a, prema njenim rečima, "već u subotu po podne skinuta je pločica sa vrata njegove ćelije verujući da se on vratiti tu neće".

Šešelj je bio u takvom stanju da su ostali pritvorenici verovali da je mrtav, rekla je Jadranka Šešelj za TV Pink.

Ona je rekla za TV Pink da postoje najave da će Šešelj već biti prebačen u pritvorsku jedinicu, ali da za sada još nije poznato da li će njen suprug biti prebačen u pritvorsku bolnicu ili u svoju ćeliju.

Jadranka Šešelj je navela da je videla supruga i izrazila očekivanje da će joj biti omogućeno da danas ponovo razgovara sa njim, dodajući da će Šešelj sam odlučiti o tome koji će ga lekari pregledati.

Jadranka Šešelj je rekla da je njen suprug poslednjih više od 20 dana imao probleme sa aritmijom i tahikardijom zbog čega je morao da prekida šetnje zbog iscrpljenosti.