petak 12. februar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Uhapšeni zbog rasturanja narkotika

Uhapšeni zbog rasturanja narkotika

BEOGRAD - Službenici policijske stanice u Preševu priveli su istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju Kadriju Mustafija (22), državljanina Republike Makedonije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštio je MUP-Srbije.
Na drumskom graničnom prelazu Preševo, policija je juče prilikom kontrole kod osumnjičenog pronašla jedan gram materije za koju se pretpostavlja da je marihuana. Istražni sudija je osumnjičenom odredio pritvor do osam dana, navodi se u saopštenju.

Kruševačka policija uhapsila je Miloša Bogdanovskog (25), osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu heroinom, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.
Bogdanovski će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu.
Kod Bogdanovskog su, prilikom hapšenja, pronađena dva paketića sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin. U saopštenju se dodaje da je osumnjičeni tokom proteklih 15 dana heroin prodavao sugrađaninu Bojanu Uroševiću.

Leskovačka policija uhapsila je i istražnom sudiji privela Dejana Simonovića (29) i Marjana Jovanovića (22) zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava.
Kako je navedeno, u ponedeljak, 8. februara, na osnovu naredbe istražnog sudije, na magistralnom putu kod Velike Kopašnice, policajci su zaustavili i izvršili pretres "micubišija", kojim je upravljao Jovanović, i tom prilikom su kod Simonovića pronašli 18,56 grama heroina, koji je namenjen daljoj prodaji.
Simonović i Jovanović, obojica iz Leskovca, sprovedeni su istražnom sudiji Višeg suda, piše u saopštenju.