petak 11. maj 2012.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Ukrali džip, devojčica prespavala otmicu

Ukrali džip, devojčica prespavala otmicu

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Hrasno nepoznati muškarac ukrao je terenac "volvo" koji je u vlasništvu Merjem Duraković, a u autu su bila njena deca od tri i devet godina.

Nepoznati muškarac je sinoć oko 21.30 sati vozio 50-tak metara, a kada je shvatio da su u automobilu deca, istrčao je iz otetog vozila, te seo u crnog "golfa 5" u kojem su bili njegovi saučesnici, dvojica nepoznatih muškarca. Kradljivci su pobegli s mesta događaja. O ovom su odmah obaveštene policijske patrole, a počinioci još nisu uhapšeni.

"Moj sin, kojem je pet godina, bio je sa sestrom i njenom decom na vikendici. Ona ih je dovezla ih ispred zgrade gde stanujemo i trebala sam izaći po dete. Međutim, kako nisam izašla, moja sestra je izvela mog sina do ulaza, a njeno dvoje dece ostalo je u autu. U tom momentu nepoznati muškarac seo je u terenac i odvezao se", kazala je je Merjeminina sestra Emira Huskić za Dnevni avaz.

Kako javljaju sarajevski mediji, trogodišnja đevojčica je prespavala otmicu, a dečak koji je bio budan je istraumiran i doživeo je psihološki šok.