sreda 10. mart 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Ranjeni u tuči u "Studiju" završili u pritvoru

OBRAČUN U VIP LOŽI NIŠKE DISKOTEKE DOBIO EPILOG

Ranjeni u tuči u "Studiju" završili u pritvoru

Aleksandar K. (26) nožem je dvaput ubo Miloša S. (25), a ovaj mu uzvratio hicem iz pištolja. Obojica su osumnjičeni za pokušaj ubistva

NIŠ - Dvojica mladića koji su ranjeni u obračunu u niškoj diskoteci "Studio" našli su se iza brave pošto je policija protiv obojice podnela krivičnu prijavi koja uh tereti za - pokušaj ubistva.
U tuči u VIP loži diskoteke 28. februara oko 4.15 sati, Aleksandar K. (26)  upucan je u nogu, dok je Miloš S. (25) nožem uboden u stomak. Istražujući slučaj, policija je krivične prijave podnela protiv obojice, a istražni sudija im je zatim određen i pritvor.

- Aleksandar K. je osumnjičen da je dva puta nožem ubo Miloša, a Miloš, pak, da je onda pucao u Aleksandra. Između njih verovatno odranije postoji netrpeljivost - kaže Dragan Bradić, šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u niškoj policiji.
U policiji kažu da su im obojica "odranije poznata i da su protiv njih podnošene razne krivične prijave". Nezvaničnu informaciju da je osumnjičeni Aleksandar K. sin osobe koja se nalazi na čelnoj funkciji u jednoj od pet niških gradskih opština u policiji niti potvrđuju niti demantuju.

Zasad se ne zna ni ko je ni kako uneo oružje u diskoteku, ali je policija podnela krivične prijave protiv još tri osobe zbog učešća u tuči. Reč je o prijateljima osumnjičenih, kažu u policiji.