petak 9. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Vlasnik menjačnice ubijen u autu

BEŽIVOTNO TELO ŠAPČANINA DRAGANA KNEŽEVIĆA NAĐENO PORED ZGRADE U KOJOJ JE ŽIVEO

Vlasnik menjačnice ubijen u autu

U strogom centru Šapca, usred bela dana, ubica iz neposredne blizine hicima iz pištolja pucao u Kneževića. Motiv najverovatnije koristoljublje

ŠABAC - Vlasnik šabačke menjačnice Dragan Knežević ubijen je juče ispred zgrade u kojoj je stanovao u strogom centru Šapca!

Pedesetpetogodišnji Knežević ubijen je nekoliko minuta posle 15 časova u Ulici vojvode Mišića kod broja 1. Njegovo telo nađeno je u automobilu "fijat punto" na parkingu ispred zgrade.

Knežević je bio na mestu vozača, a ubica je, najverovatnije, prišao blizu i ispalio dva metka u njegovo telo, nanevši mu smrtonosne povrede. Na licu mesta krimi-tehničari pronašli su dve ispaljene čaure.

Policija je odmah blokirala prilaz mestu zločina, a dežurni istražni sudija Okružnog suda obavio je uviđaj na licu mesta.

Stanari višespratnice u kojoj je Dragan stanovao, kao ni stanari susedne zgrade, nisu ništa čuli. Njegove komšije i prijatelji zgroženi su ovim ubistvom.

- Usred bela dana ubiti čoveka, to je strašno! Bio je miran, ceo grad ga zna. Nije se bavio sumnjivim poslovima niti se bilo kome zamerio - kaže kroz suze Kneževićeva komšinica.

Dve tragedije u porodici

Dragan Knežević ostavio je iza sebe maloletnog sina Stefana i suprugu Snežanu. Kneževiće ne mimoilazi tragedija. Draganova kći Miomira, poznata sportistkinja u gradu, tragično je poginula na konjskim trakama u Bogatiću 1999. godine. Devojka je bila džokej i na jednoj od trka njen konj je iz neobjašnjivih razloga skrenuo s trkačke staze i zbacio je sa sedla. Prilikom pada, Miomira je glavom udarila u betonski stuba i poginula.

 

Zoran Arnautović, njegov komšija, vidno potresen došao je na mesto zločina sa sahrane na kojoj je bio.

- Ceo grad ga je voleo, nikome se nije zamerio! Ubio ga je neko iz koristoljublja, pretpostavljajući da je kod sebe imao novac iz menjačnice - komentariše zločin Aranautović.