četvrtak 8. april 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Dvostruki ubica plakao pred sudijom

Dvostruki ubica plakao pred sudijom

Toplica Marković, koji je ubio Ivanu Stojković i Biljanu Obradović iz sela Krušar priznao zločin i pred istražnim sudijom, određeno mu mesec dana pritvora

JAGODINA - Dvostruki ubica Toplica Marković (30), iz sela Krušar nadomak Ćuprije, koji je na Vaskrs u tom gradu na mestu zvanom Ada ubio Ivanu Stojković (26) i Biljanu Obradović (19) iz istog sela, priznao je delo i pred istražnim sudijom Višeg suda u Jagodini.
- Marković je dao iskaz  i prilikom saslušanja izneo svoju odbranu. Motiv za ubistvo znaće se nakon neuropsihijatrijskog veštačenja - rekao je za Kurir Zoran Petrović, istražni sudija.
Kako saznajemo, ubica je za vreme saslušanja plakao i, navodno, se kajao zbog monstruoznog čina.

On je dodao da je Tužilaštvo takođe naložilo i DNK analizu kao i balističko veštačenje kako bi se saznali dodatni podaci bitni za potpuno rasvetljavanje ovog zločina.
Markoviću je zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo i neovlašćeno nošenje oružja, određen jednomesečni pritvor.

Žitelji Krušara, Ćuprije i Jagodine još uvek su u neverici da je "miran momak koji nikada nije pravio probleme" počinio nezapamćeni zločin. U samom selu i dalje vlada grobna tišina nakon što su pre dva dana na lokalnom groblju sahranjene apsolventkinja stomatologije i maturantkinja ćuprijske gimnazije.
M. S.

Komentari

Bice dobra zabava robijasima bilo gde da ode lepuskast covek ali je pic.. u dusi to ce ga kostai muskosti a bas mu zelim.

pazi da se i tebi ne dogodi...mnogo si zao,i smejes se necijoj nesreci;;;;

ti kole onako iz iskustva?

Mozda dobije status svedoka-saradnika.