četvrtak 6. maj 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Svedok: Gojšina se često žalila sestri na muža

U VIŠEM SUDU U UŽICU JUČE NASTAVLJENO SUĐENJE ZA TEŠKO UBISTVO

Svedok: Gojšina se često žalila sestri na muža

UŽICE - Mara Gojšina (40), okrivljena da je 16. septembra prošle godine u Gornjoj Crvici kod Bajine Bašte na svirep način ubila svog supruga Zorana Gojšina, čije je masakrirano telo spalila u rejonu Kadinjače, na putu prema Užicu, juče se pred Višim sudom u Užicu susrela sa svedocima ove tragedije.

Okrivljena, majka troje maloletne dece, tokom prvog dana suđenja je najpre poricala ubistvo, da bi kasnije iskazala kajanje, uz obrazloženje da ju je njen muž, inače poznati užički TV snimatelj, maltretirao, optužujući ga da je uživao narkotike.
Radosav Gojšina, otac nastradalog Zorana, potvrdio je juče pred sudijama Višeg suda da je pre ove tragedije često telefonom razgovarao sa okrivljenom Marom, ali da mu ona nikada nije rekla da ju je njegov sin maltretirao. Ovaj svedok je, međutim, pred sudijama izneo sumnju da su njegov sin i snajka "pušili marihuanu".

Majka pokojnog Zorana Milivojka Radovanović odbila je da svedoči o tragediji, pravdajući se činjenicom da nije mnogo znala o bračnoj zajednici svog sina i snajke, jer su živeli odvojeno.

Pred sudijama su se juče našla i dvojica bajinobaštanskih policajaca koji su svedočili o ponašanju optužene Gojšinove, koja je dva dana posle ubistva i skrnavljenja tela muža, u automobilu sa decom naišla pored mesta gde je spalila posmrtne ostatke muža, i priznala počinjeno delo.

Muž Marine sestre, koji živi u Nemačkoj, posvedočio je da se prilikom boravka u Gornjoj Crvici uverio da pokojni Zoran puši marihuanu, te da se okrivljena često žalila sestri na ponašanje svog muža.

Suđenje za ovo monstruozno ubistvo, koje je izazvalo veliku pažnju užičke javnosti, biće nastavljeno danas.

Komentari

Pa sta sad posto je pusio marihuano treba da ga zakolje? Kakav veze to ima???