sreda 6. maj 2009.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Predozirao se u stanu

ALEKSANDAR A. NAĐEN MRTAV U ULICI ZAGRAĐE U MIRIJEVU

Predozirao se u stanu

BEOGRAD - Beživotno telo Aleksandra A. u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno je juče oko 14 časova u njegovom stanu u Ulici Zagrađe broj 48a u Mirijevu. Leš je, kako saznajemo, pronašla policija, pošto je na mesto dešavanja stigla na poziv Aleksandrovih komšija koje više nisu mogle da podnesu nesnosan smrad koji se širio zgradom.

Iako će tačan uzrok smrti biti poznat tek posle obavljene obdukcije na Institutu za sudsku medicinu, pretpostavlja se da je Aleksandar umro od prekomerne doze narkotika, pošto su policajci pored tela pronašli nekoliko iskorišćenih špriceva.
- Više nisam mogla da podnesem smrad koji je izbijao iz tog stana i pozvala sam policiju, koja je ubrzo stigla i ušla u Aleksandrov stan, koji je sve vreme bio otključan. Prizor unutra je bio stravičan! Iz daljine sam videla njegovo polu- raspadnuto telo u lokvi krvi i zamalo povratila kada sam osetila miris leša. Međutim, prava drama je počela tek kada je policija pokušala da ga snese niz stepenice. Iz kese sa telom je liptala krv koja se razlivala po stepenicama i hodniku.

Kako saznajemo Aleksandar je bio državljanin Crne Gore koji nekoliko godina unazad živi u Beogradu. Prema rečima njegovih komšija često je putovao u Crnu Goru gde mu žive bivša supruga i ćerka.  

Komentari

Zar je moguce da nasa policija nema specijalne kese za takve stvari. A i komsiluk koji trpi smrad dok se neko ne raspadne!!!!!! HOROR