subota 6. mart 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > U sudaru "zastave 101" i kombija jedna osoba poginula, sedam povređeno

U sudaru "zastave 101" i kombija jedna osoba poginula, sedam povređeno

udes 20100306

NOVI SAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći u Sremskoj Kamenici, koja se jutros oko 00.45 sati dogodila na Iriškom putu, jedna osoba je poginula, pet je teško povređeno, a dve lako.

- Nikola K. (30) iz Novog Sada vozio je "zastavu 101", ali je, usled neprilagođene brzine kretanja uslovima i stanju puta i uslovima u saobraćaju, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo u levu saobraćajnu traku, gde je udario u kombi, šabačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Nebojša T. (1978) iz Gornje Vranjske - saopštila je novosadska policija.

Na licu mesta poginuo je putnik u "zastavi" Rade Nikšić (26) iz Kljajićeva, dok su teške povrede zadobili vozač Nikola K. i putnici Đorđe M. (49), Kristina M. (21), a lake Milana Š. (20), svi iz Novog Sada.
Putnice u kombiju Kata J. (77) iz Vrdnika i Spomenka N. (47) iz Klenka zadobile su teške, a Svetlana B. (61) iz Duvaništa lake povrede.
Protiv Nikole K. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.