subota 6. februar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Pali sa "dopom" vrednim 30.000 evra

POLICIJA UHAPSILA ČETVOROČLANU KRIMINALNU GRUPU SPECIJALIZOVANU ZA DISTRIBUCIJU HEROINA

Pali sa "dopom" vrednim 30.000 evra

Ivan Džavrić (30), Boris Kovrlija (29), Vladimir Milisavljević (30) i Miloš Marić (30) privedeni su istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu zbog sumnje da su duže vreme nabavljali drogu iz Crne Gore, u količinama od jedan do dva kilograma, koju su potom, preko mreže preprodavaca, distribuirali na teritoriji grada

BEOGRAD - Policija je, posle višemesečne obrade, uhapsila četvoročlanu kriminalnu grupu specijalizovanu za distribuciju heroina na teritoriji Beograda i tom prilikom zaplenila oko 1,5 kilograma heroina, saopštio je Biro MUP Srbije za saradnju s medijima.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su Ivan Džavrić (30), Boris Kovrlija (29), Vladimir Milisavljević (30) i Miloš Marić (30).

- Ova kriminalna grupa je duže vreme nabavljala heroin iz Crne Gore, u količinama od jedan do dva kilograma, koji su potom, preko mreže preprodavaca, distribuirali na teritoriji Beograda. Osumnjičeni su uhapšeni u Stepojevcu, posle primopredaje paketa sa heroinom, kada je policija zaustavila vozila "fijat punto" i "reno 5", beogradskih registarskih oznaka. U "renou 5" policija je našla u fabričkoj šupljini gepeka tri paketa sa ukupno oko 1,5 kilograma heroina, izuzetne čistoće - navedeno je u saopštenju policije, uz napomenu da vrednost oduzete droge prelazi iznos od 30.000 evra.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.