petak 5. februar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Ženi pretio klanjem, jer je tražila razvod

DVOJICA MUŠKARACA IZA REŠETAKA ZBOG NASILJA U PORODICI

Ženi pretio klanjem, jer je tražila razvod

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca zbog sumnje da su tukli supruge i time izvršili krivično delo nasilje u porodici.

Kako je navedeno u saopštenju policije, uhapšeni su J. Đ. (44) iz sela Goločelo i M. M. (53) iz Kragujevca i, uz krivične prijave, privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda.

Pritvor je određen J. Đ, za koga policija osnovano sumnja da je pre dva dana u večernjim satima, pijan, suprugu više puta udario pesnicama po glavi i telu, vukao je za kosu i prislonio joj kuhinjski nož uz vrat, preteći da će je zaklati i da će zapaliti kuću.

Nasilje je eskaliralo u trenutku kada je supruga po dolasku kući saopštila da je podnela zahtev za razvod braka, zbog učestalog maltretiranja i nasilja koje je trpela.

Uhapšeni M. M. je, kako navodi policija, 22. januara u popodnevnim satima, pijan, posle kraće rasprave u porodičnoj kući suprugu pesnicom udario u stomak.

Kada je nesrećna žena pala na pod, on je nastavio da je šutira po telu, a u Kliničkom centru u Kragujevcu je konstatovano da je zadobila tešku telesnu povredu, pa joj je odstranjena slezina, navedeno je u saopštenju.

Komentari

Baci stoku u zatvor neka ga tamo robijasi malo prevaspitaju junacina.

Nema sta luda nacija........

Nema sta luda nacija........