petak 5. februar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > U "Moravi" pao još jedan narkodiler

U "Moravi" pao još jedan narkodiler

JAGODINA - U nastavku policijske akcije "Morava" hapšenja preprodavaca droge na području Pomoravskog okruga, uhapšen je Dejan Dimitrijević (31) iz Velikog Popovića kod Despotovca, saopštila je Policijska uprava (PU) u Jagodini.

Dimitrijevića su juče uhapsili pripadnici policijske stanice Svilajnac, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanja u promet opojnih droga, i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

U saopštenju se navodi da je kod Dimitrijevića, prilikom pretresa stana, pronađeno 5,7 grama opojne droge heroin.

"Akcija se nastavlja", poručuju u saopštenju iz PU.

Kragujevačka kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja u trajanju do 48 sati Saši Gavriloviću (30) i Miroslavu Vukoviću (33) iz Aranđelovca zbog sumnje da su prodavali heroin i kod njih pronašla 62,9 grama te opojne droge.

Kako je saopšteno, osnovano se sumnja da su Gavrilović i Vuković heroin prodavali uživaocima na području opštine Aranđelovac, krajem prošle i u ovoj godini.

Policija je heroin pronašla na nekoliko mesta, pa je tako 4,9 grama otkriveno pretresom Gavrilovićeve kuće, dok je u njegovoj garderobi pronađeno 2,5 grama te droge pripremljenih za prodaju u pet paketića.

U stanu Vukovića policija je pronašla 11 "razgramiranih" kesica u kojima je bilo 55,5 grama heroina, navodi se u saopštenju i dodaje da će Gavrilović i Vuković, posle isteka mere policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda.