Glas Javnosti

UBIJEN MMA BORAC U NEMAČKOJ: Srbina izrešetao Albanac

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ubijen Aleksandar Stefanović, srpski MMA borac.

Srpski državljanin Aleksandar Stefanović (38) ubijen je juče rano ujutru ispred jednog lokala u Diseldorfu u Nemačkoj, a zbog sumnje da je u njega ispalio hice uhapšen je Albanac Rustem Lapi (52).

Kako prenose nemački mediji, ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa i to posle kraće rasprave između dvojice muškaraca.


- Ubijeni Aleksandar Stefanović, bio je poznat po tome što se bavio borilačkim veštinama, MMA borac je bio, a u Diseldorfu je držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Stefanovića - navode albanski medijiHitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina ali nesrećnom sportisti iz Srbije nije bilo spasa.

Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.
- Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj - navode oni.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR