ponedeljak 4. februar 2013.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Majka pokušala da osveti pretučenog sina

Majka pokušala da osveti pretučenog sina

PODGORICA- Žaklina Luković posle saznanja da joj je sin pretučen i da se nalazi u bolnici, naoružana nožem upala je u subotu uveče oko 23 časa u Urgentni centar u Podgorici uz povike “ Ubiše mi sina, ubiše mi sina kako bi se obračunala sa napadačima.

Pravovremenom reakcijom policajaca koji su se zatekli u Urgentnom sprečena je tragedija, a Žaklini oduzet nož.

Incidentu u urgentnom centru Pogoričani Lucijan Luković (18) i Mirko Šćepanović (19) pretučeni su u grupnoj tuči koja se dogodila ispred noćnog kluba “ Mint” oko 22 časa u Podgorici.

Posle sa tuče sa četvoricom mladića u kojima su oni izvukli deblji kraj, zbog više hematoma po glavi i telu Hitna pomoć je prevezla dvojicu mladića u Urgentni centar.

Očevici događaja, kažu da se lekarsko osoblje zbog besne majke naoružane nožem moralo više puta da legne na pod Kliničkog centra, a majci je posle dužeg vremena data injekcija za smirenje.

Međutim ona se nije smirivala, a svaki put kada je pogledala sina koji je imao zavoje na licu vikala i pretila osoboama koje su ga napale.

Pretučeni mladići su izjavili policijskim inspektorima da nisu odranije poznavali momke sa kojima su se potukli i da je povod za žestoku svađu i tuču bio banalni kraći verbalni sukob.

Agencije/Vijesti