petak 2. novembar 2012.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Biznismenu zapalili mercedes u Vranjskojh Banji

Biznismenu zapalili mercedes u Vranjskojh Banji

VRANJE - U Vranjskoj Banji je tokom noći zapaljeno putničko vozilo "mercedes D" vlasništvo biznismena Mite R, potvrđeno je u vranjskoj Policijskoj upravi.

"Prema još nepotpunim informacijama putničko vozilo "mercedes D" , vlasništvo Mite R. iz Vranjske Banje, zapaljeno je noćas ispred njegove porodične kuće u ulici Južnomoravskih brigada", izjavio je portparol policijske uprave u Vanju Dragan Stamenković.

On je takođe rekao da istragu koja je u toku, vodi istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Vladan Mićović sa pripadnicima Policijske uprave u Vranju i da će javnost nove informacije dobiti po završenoj istrazi.

Mita R. iz Vranjske Banje je vlasnik je preduzeća "Mita" koje se bavi proizvodnjom mlinsko-pekarskih proizvoda, trgovinom na malo, prometom građevinskog materijala i transportom.

Zbog dovođenja u vezu sa nepravilnostima prilikom vršenja uviđaja posle jedne saobraćajne nezgode u Vranju u noći između 3. i 4. septembra ove godine, bio je pritvoren zajedno sa četvoricom saobraćajnih policajaca iz Vranja.

I njemu i policajcima je bio određen pritvor u trajanju do 30 dana, ali su svi oni, posle žalbe i odluke Višeg suda u Vanju da se predmet vrati na ponovno suđenje, u utorak 30. oktobra pušteni da se brane sa slobode.