utorak 2. novembar 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Vagu i drogu pokušao da izbaci kroz prozor

Vagu i drogu pokušao da izbaci kroz prozor

ŠABAC - Aleksandru M. (29), osumnjičenom za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga, određena je mera zadržavanja do 48 sati, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

Tokom pretresa stana osumnjičenog, policija je pronašla šest PVC kesa ispunjenih zeljastom materijom nalik drogi marihuana, ukupne težine 459,86 grama, koju je pokušao da izbaci kroz prozor, kao i vagu za precizno merenje.

Oduzeta droga i vaga, biće poslati na dalje veštačenje, a nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu.

U saopštenju se navodi i da je policija uhapsila i istražnom sudiji Osnovnog suda u Šapcu, uz krivičnu prijavu, privela Ljubišu T. (32), osumnjičenog za razbojništvo i pokušaj razbojništva. Kako je istaknuto, osumnjičeni je krajem oktobra, maskiran i uz pretnju, iz prodanice u Ulici kneza Miloša oteo dnevni pazar od radnice, a pokušao je da opljačka i prodavnicu u neposrednoj blizini. Istražni sudija mu je nakon saslušanja odredio jednomesečni pritvor, navedeno je u saopštenju.