petak 2. mart 2012.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Policija od bicikliste traži još podataka o udesu

Policija od bicikliste traži još podataka o udesu

NOVI SAD- Vozača koji je krajem decembra udario novosadskog biciklistu Miloša Ljubanića policija još uvek nije uhapsila jer prema navodima saobraćajne policije Ljubanić nije dostavio dovoljno podataka.

Naime pikap koji je udario Ljubanića lociran je u Horgošu, ali PU Kikinda još prikuplja podatke kako bi mogli privesti vozača.

Saobraćajna policija tvrdi da broj registracije koju je Ljubanić dostavio nije bila tačna, pazbog toga vozilo i vozača je nemoguće povezati sa ovim saobraćajnim udesom, piše novosadski indormativni portal Radio 021.

Ljubanić je u izjavi za Radio 021 rekao da je  jedina greška bila kvačica na slovu Č i da je to jedina formalnost zbog koje policija nije privela čoveka koji ga je udario i zatim pobegao sa mesta udesa.

"Zapisao sam broj tablica odmah i na vreme, ali sam umesto slova Č u telefon zabeležio slovo C i to je unelo zabunu i izgleda zato policija nije uspela da ga pronađe. Pogrešio sam u kvačici", kaže Ljubanić za radio 021.

Podsetimo, Ljubanić jeu toj nesreći lakše povređen kada ga je pik ap udario na raskrsnici Kisačke i Hadži Đerine, a Ljubanić je sa svojim prijateljima vozilo tražio po gradu i nakon dva meseca istrage ga locirao.