utorak 2. mart 2010.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Ubio se skočivši sa drugog sprata bolnice

TRAGEDIJA NA INSTITUTU ZA KARDIOVASKULARNE BOLESTI KLINIČKOG CENTRA SRBIJA

Ubio se skočivši sa drugog sprata bolnice

BEOGRAD - Pacijent Šefhet J. (53) ubio se skočivši kroz prozor sa drugog sprata bolnice u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.
Šefhet J. se na ovaj korak odlučio juče oko devet sati iz zasad nepoznatih razloga.
Kako smo saznali, pacijent je ležao u šok sobi Instituta za kardiovaskularne bolesti u ulici Doktora Koste Todorovića broj 8, gde je operisan pre nekoliko dana. Posle operacije aorte, kako kažu u KCS, Šefhet J. se dobro osećao i brzo se oporavljao.
- Medicinska sestra je došla u trafiku, sva se tresla. Rekla mi je da je pacijent prišao prozoru kako bi udahnuo svež vazduh, a potom je pao. Stvarno strašan prizor. Odmah su ga uneli u bolnicu, a policija je obezbedila lice mesta. Čula sam da je na stepenicama bilo malo tragova krvi - priča radnica iz obližnje trafike.

Ona je videla čoveka kako stoji na prozoru, ali ne i sam pad.
- Mušterija je došla da kupi cigarete. Potom se začulo kako taj čovek doziva "u pomoć", a mušterija je povikala "pade čovek". Svi smo bili u šoku. Pao je sa visine od oko 10 metara i to na beton. Pomoći mu nije bilo - dodaje radnica.

Kako smo saznali, Šefhet J. je primljen na drugo hirurško odeljenje, ali je od zadobijenih povreda, uprkos naporima lekara da ga spasu, ubrzo preminuo.
Telo Šefheta J. prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Z. N.

Ključne reči: