sreda 2. januar 2013.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > U brata blizanca nožem zbog devojke

U brata blizanca nožem zbog devojke

ZAGREB- Kriminalistička policija u Zagrebu završila je istragu svirepog ubistva Vedrana Tomasakoji je ubijen u svom stanu u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu za Novu godinu 1. januara u 4.30 sati, a za ubistvo je osumnjičen njegov brat blizanac Miroslav Tomas (31).

Motiv ubistva još uvek nije utvrđen, a za vreme ubistva u stanu se nalazila i devojka pod imenom Dolores (23) koja se prema nezvaničnim izvorima bavila prostitucijom.

Hrvatski mediji tvrde da se ključ ubistva nalazi u bizarnom odnosu blizanaca i Vedranove devojke Dolores koja je živela zajedno sa braćom.

Navodno su blizanci i Dolores znali da organizuju sado-mazo orgije, a te seanse su snimali, u kojima su učestvovale i druge devojke, među njima i Miroslavova bivša devojka, koja se posle raskida sa njim odselila iz stana.

Dolores je policiji priznala sado mazo igre, a na novogodišnjoj zabavi bilo je mnogo alkohola i narkotika. Navodno braća su se u jednom trenutku posvađali, a Miroslav je zamahnuo nožem i ubo brata blizanca Vedrana u srce.

Dolores koja se nalazila u susednoj sobi kada je videla ubijenog Vedrana počela je da viče na Miroslava da zove Hitnu pomoć, a kako on nije reagovao zapretila mu je pištoljem i pucala u fotelju, posle čega je on tek pozvao pomoć.

Policija je za vreme uviđaja uočila da je fotelja bila pomerena, a nož je nađen ispred zgrade, jer ga je navodno Miroslav bacio kroz prozor stan u vlasništu oca blizanaca jednog od direktora Hrvatskih železnica.

Policija je tokom istrage uzela računar, više noževa, kao i pištolj koji je ilegalno nabavio osumnjičeni Miroslav.

Poslednju  sliku postavili na Fejsbuk sat pre ubistva

Stanari zgrade u kojoj žive blizanci kažu da su braća bila poznata po brojnim žurkama, a na Miroslavovom Fejsbuk profile poslednja slika je objavčljena pre samog ubistva.

Agencije/24sata.hr