subota 1. novembar 2008.
RSS
• Hronika •
Početna > Hronika > Napala klovna

GLUMAC MARKO ILIĆ JUČE POVREĐEN U „SRPSKOJ KAFANI“KONOBARICA

Napala klovna

Glumca Marka Ilića, menadžera „Srpske kafane“, napala je juče oko 16 časova kuhinjskim nožem Nataša Minić (23) jer joj je dao otkaz. Bivša radnica tražila svoju platu

BEOGRAD - Glumca Marka Ilića, poznatijeg kao Marko klovn i menadžer „Srpske kafane“, napala je juče oko 16 časova kuhinjskim nožem Nataša Minić (23), radnica ovog restorana i nanela mu lakše telesne povrede. Pre nego što je Ilić pomahnitaloj devojci uspeo da otme nož, ona mu je nanela više posekotina po rukama. Uzrok ovog incidenta je najverovatnije otkaz koji je Marko uručio Nataši.

Kako saznajemo, do okršaja je došlo kada je Nataša tražila od Marka da joj da platu za prethodni mesec pre nego što je on napustio lokal. Posle nekoliko minuta vikanja i vređanja, Nataša je izgubila kontrolu i posegla za kuhinjskim nožem i krenula da juriša u Markovom pravcu. Od siline njenog naleta oboje su izleteli kroz ulaz lokala i pali na pločnik ispred kafane, gde su nastavili da se valjaju i otimaju oko oštrog bodeža.

UPLAKANA SUPRUGA
Kada je čula šta se dogodilo njenom mužu, na mesto dešavanja je stigla i Markova uplakana supruga, inače u poodmakloj trudnoći, koju su prisutni jedva uspeli da umire. Na kraju se sve ipak završilo srećno kada su Marko i njegova supruga poleteli jedno drugom u zagrljaj.

APEL STILISTKINJE

U momentu napada u kafani se našla i prijateljica Marka Ilića, Maja Atanasijević, poznatija kao Zipa Joma stilistkinja sa B92, koja je takođe u napadu histerije počela da viče na fotoreportere da prestanu da slikaju i apeluje na policiju da udalji sve prisutne sa mesta događaja.

- Čula sam buku i izašla ispred svoje kuće. Pred mojim očima na pločniku su se valjali mladić i devojka. Tek kada je on uspeo da je savlada, videla sam da ona u ruci ima nož. On je sve vreme psovao i pretio joj, tako da mi je malo falilo da njoj pritrčim u pomoć. Kada sam čula šta se u stvari desilo, šokirala sam se iako sam devojku svakog dana viđala kad dolazi i odlazi sa posla pa nikad ne bih rekla da je sposobna za tako nešto. Istina je da je malo muškobanjasta i ekscentrična, ali teško mi je da poverujem da je u stanju da ubije nekoga - rekla nam je žena koja živi u kući pored „Srpske kafane“ i koja je očevidac događaja.

Dok se Marko borio i pokušavao da savlada razjarenu devojku, gosti kafane pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Drama je prekinuta posle 15 minuta, kada su policajci i lekari konačno stigli na mesto dešavanja. Marku su sanirane povrede na licu mesta, nakon čega je odveden u policijsku stanicu na informativni razgovor.

Kako saznajemo od očevidaca, Nataša je vređala policajce kada su pokušavali da joj uzmu izjavu i preko njihovog ramena je dobacivala Iliću, pri tom ponavljajući „P.... samo mi daj platu i ja idem“. U jednom momentu devojka se javila na mobilni telefon, na šta su je policajci upozorili da to ne čini. Posle nekoliko upozorenja, morali su fizički da se obračunaju sa njom i otmu joj telefon. Agresivna devojka je posle polučasovne borbe napokon privedena u policijsku stanicu.

Ključne reči:

Komentari

A on mi izgleda bas ko nevinasce. Pa sto nije platio devojku za njen rad pa svega ne bi bilo. Nego kao klasican prevarant dao joj odkaz na kraju meseca da ne mora da je plati. A to sto je glumac to znaci da bi trebao da ima neke povlastice?

ni marko ni zipa joma nisu bas neke cvecke, sigurno je da devoka nije dobila pare
i ovo je njen pokushaj da do njih dodje

treba razumeti donekle i tu devojku, ne odobravam

napkon pochinjemo da se malo osvrcemo nam mobing

I sta je tu cudno sto je zena trazila svoju platu. A ovaj kabadahija umesto da joj isplati njenu platu i jos jednu za otkaz jer otkaz ne moze biti momentalan vec po Zakonu o radnim odnosima mora da iznosi najmanje 30 dana, on je izbacuje napolje iz kafane kao psa. To je tipican mobing na poslu koji je ovu zenu doveo do ivice nervnog sloma. Menadzer treba da odgovara za mobing i za nepostovanje zakona o radnim odnosima. Sramota sta se radi sa radnicima, kako se radnici ponizavaju i kako se rukovodioci i ti vajni menadzeri ponasaju prema njima. Zena je samo trazila svoju platu.

Dao joj otkaz a nije dao platu..?? Ciganska posla...Sve u svemu dobro je i prosao...derikoza...