sreda 30. januar 2008.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Doček posle Moskve

Goran Kreclović, gradski sekretar za sport, spušta loptu na zemlju

Doček posle Moskve

Nemam informaciju kada će Novak doći u Srbiju. Kada god Đokovići odluče da dođu u Beograd, Gradska skupština je spremna da im izađe u susret i na nekoliko sati ustupi praznu zgradu, kaže Kreclović

Buka koja se podigla u vezi sa dolaskom Novaka Đokovića u Srbiju još se ne stišava. Osvajač Australijan opena posle uspeha u Melburnu u ponedeljak navodno nije želeo da dođe u srpsku prestonicu na doček u Skupštini grada Beograda da ne bi bio iskorišćen u političke svrhe pred drugi krug predsedničkih izbora. Agencija „Femili sport“, koja je delom u vlasništvu porodice Đoković, juče je saopštila da Novak u naredna dva dana neće doći u Beograd, dok će srpski teniser, prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije iz Monte Karla otputovati u Moskvu, gde će se naša reprezentacija sastati sa Rusijom u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

- Razgovarao sam sa Goranom Đokovićem (Novakov stric, prim. aut.) i direktorom TSS-a Dušanom Orlandićem u vezi sa organizacijom dočeka i mogu da kažem da Nole i njegov otac Srđan nisu postavljali nikakve uslove. Ne smemo da zaboravimo ni da je velika vremenska razlika između Srbije i Australije i da Đokoviću treba vremena da se privikne na nove vremenske uslove. Trenutno nemam informaciju kada će Novak doći u Srbiju i ne znam da li će Novak zbog toga odmah doći u Beograd ili će možda produžiti u Moskvu. Kada god Đokovići odluče da dođu u Beograd, Gradska skupština je spremna da im na nekoliko sati izađe u susret i ustupi praznu zgradu - rekao je Goran Kreclović, gradski sekretar za sport.

REŠIĆEMO PROBLEM TENISKOG CENTRA

Kreclović ističe da će ubrzo biti i rešen problem u vezi sa teniskim centrom koji želi da izgradi porodica Đoković.
- Pokazao mi je ranije Srđan Đoković projekat teniskih terena i moram priznati da je to odlična stvar. Učinićemo sve u narednom periodu da Beograd dobije ovakve terene jer se borimo da naša prestonica dobije što više kvadrata sportskih objekata - zaključio je Kreclović.

Kreclović ističe da beogradska vlada nije želela da Đokovićev doček iskoristi u političke svrhe.

- Gradska uprava nikada nije želela da politički iskoristi doček sportista kojima smo objekat davali da bi se oni radovali sa narodom. Nesporno je da sportiste uvek primi gradonačelnik, što je osnovna kultura svakoga domaćina, ali ni ranije, a ni u slučaju Đokovića, nije bilo u planu da na terasi bude i neko od političara. Ponavljam da ni gradonačelnik Zoran Alimpić nije želeo da svojata uspeh Novaka, pošto je to rezultat njegovog rada - poručio je Kreclović.

Komentari

Nikad nismo imali ovoliko lopovsku gardsku vlast.
Kako se samo pretvaraju "to je dobro", a oni su ga prvi kocili i odbili jer im nije 'tutnuo' u dzep.
Isto tako su otkacili i Paspalja za Aqua Park i sve su zaustavili jer on nije hteo da im da pare. Tek kada se povukao i umesto njega dosao drugi koji im je platio - nastavili su sa gradnjom ove godine.
Posle se pitamo zasto most nikako da pocne da se gradi vec 3 godine (kad je objavljen i zavrsen konkurs) - pa zato sto za most nema ko da im tutne pare jer je to javno vlasnistvo.
I to sto se beogradjani guzvaju i kasne, a drugi mostovi samo sto nisu 'kljoknuli', bas ih briga.
Sramota, sramota. Te lopovske bandite treba najuriti govnjivom metlom na lokalnim izborima.

Главни кривац за корупцију у Секретаријату за урбанизам је секретар - ДСС кадар - г. Коматина. О том човеку круже разне приче, али је потпуно недодирљив, јер вероватно "пола пије - пола шарцу (ДСС) даје"...
Кад се већ Глас јавности издаје за независне новине, могли би сте мало да се позабавите оваквим ликовима.

da da, bice da je ds posteniji...ha ha ha.

Gorane, neuki gastosu sa sigurne distance - ti znas o Beogradu i vlasti koliko se razumes i o politiku oko Kosova i "damn Djindjicu", koje si vec "uspesno" komentarisao.

ma, jeb'o vas beograd i teniski centri u njemu!!!!

pa dokle ce da se razvija samo ta smogovska imperija, dajte, bre, nesto i vukojebinama da bi se razvile!!! dajte mini centre po celoj srbiji! u istocnoj srbiji, na primer, ima toliko teniskih talenata, a da bi napredovali morali bi u blejograd!!!! sramota!