Glas Javnosti

Džon Sina viđen u BEOGRADU: U kafiću u centru grada

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Prolaznici se nisu nadali da će naleteti baš na njega!

Američki rvač, reper i glumac Džon Sina uhvaćen je u centru Beograda kako sedi u društvu u jednom kafiću u "krugu dvojke". Najpoznatiji golać na svetu koji je intrigantnim izdanjem na ovogodišnjoj dodeli Oskara privukao pažnju svetske javnosti viđen je u prestonici, u jednom dorćolskom lokalu, dok opušteno razgovara sa prijateljima.

Mnogi prolaznici ostali su u čudu budući da se niko nije nadao da će naleteti baš na Džona Sina, čoveka koji se na scenu Dolbi teatra u Los Anđelesu na dodeli prestižnih Oskara popeo na binu bez odeće i proglasio pobednika u kategoriji za najbolji kostim. Dok je javnost brujala o golišavom izdanju slavnog glumca i rvača otkriveno je da je sve bila samo glumačka tačka, kao i da je Sina nosio savršen kostim koji je imao efekat nagog tela.


Inače, uz Džona Sina u Beogradu trenutno boravi i slavni Idris Elba budući da njih dvojica zajedno snimaju film "Heads of State". Reč je o akcionoj komediji u režiji Ilje Najšulera, a poznato je da iza novog zahtevnog projekta stoji Amazon studio.  

Dolazak Džona i Idrisa ostao bi tajna da Elba pre nekoliko dana nije viđen u provodu u jednom noćnom klubu u Beogradu.


Džonu Sini ovo nije prvi boravak u našem gradu. On je već bio ovde 2009. godin,e kada je imao meč u Areni. Tada mu je cela hala skandirala i pokazala da je omiljeni "kečer", kako popularno nazivaju rvače iz WWE.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR