utorak 29. april 2008.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Reflektor - ukratko...

Reflektor - ukratko...

Venčali se Lu i Lori

Američki rok muzičar Lu Rid oženio se dugogodišnjom partnerkom Lori Anderson na privatnoj ceremoniji održanoj sredinom aprila u Koloradu.
Kako objavljuje muzički magazin NME, venčanje je održano u tajnosti, ali je javnost za njega saznala tek kada se proslava preselila u NJujork.
Lu Rid i Lori Anderson, koja se takođe bavi muzikom, u vezi su od 1995. godine. Sarađivali su u više navrata, između ostalog na njegovom albumu „The Raven“ iz 2003.

Pevač preko Interneta

Grupa „Velvet Rivolver“ održaće audiciju na internetu kako bi pronašla novog pevača posle odlaska Skota Vajlanda iz benda.
Prema rečima gitariste benda Sleša, grupa trenutno priprema sajt na koji će u narednih mesec dana moći da se prijave zainteresovani pevači.
- Bend razgovara o postavljanju novog sajta i organizovanju audicija na njemu, na tome trenutno radimo - rekao je Sleš. - Trenutno slušamo različite stvari... To je jedna od onih situacija u kojima to ne možete da objasnite nikome pošto ćete znati kada čujete. Zato čekam da osetim: „Da, to je to“, dodao je.

Novi album AC/DC

Australijska hard rok grupa „AC/DC“ objaviće svoj novi album do kraja ove sezone, prvi posle osmogodišnje pauze.
- Čekanje se bliži kraju! Obožavaoci „AC/DC“ mogu da očekuju album sa novim pesmama u toku ove godine. Grupa trenutno snima u studiju u Vankuveru, u Kanadi.
Sastav „AC/DC“ osnovan je 1973. godine u Australiji i tokom karijere je imao više značajnih rok hitova, uključujući „Let There Be Rock“, „Whole Lotta Rosie“ i „Highway To Hell“, koji važe za himne rok muzike. Prodali su više od 150 miliona albuma širom sveta, a samo je njihov album „Back In Black“ iz 1980. godine dostigao tiraž od 22 miliona primeraka u SAD.