utorak 29. april 2008.
RSS
• Slobodno vreme •
Početna > Slobodno vreme > Nepogrešiv odabir lepote i talenta

Modna agencija „Forma Viva“ proslavila uspeh svog modela Kristine Stefanović

Nepogrešiv odabir lepote i talenta

Da srpskoj lepoti ne može niko ništa, pokazalo je i nedavno 24. takmičenje za supermodel godine Elite Model Look, održano u Narodnom pozorištu u Pragu, gde je naša Kristina Stefanović plasmanom među 15 finalistkinja ostvarila izuzetan uspeh.

Ona je pravo da predstavlja Srbiju na toj prestižnoj utakmici svetske lepote stekla kao pobednik domaćeg izbora „Elite Model Look 2007“, koju već više od decenije uspešno organizuje beogradska modna agencija „Forma Viva“ za Srbiju. Povodom još jednog svog trijumfa i nepogrešivog odabira osobe koja nas predstavlja na svojevrsnom sajmu budućih supermodela „Forma Viva“ je prošle sedmice organizovala konferenciju za štampu u restoranu „Šumatovac“, na kojoj je novinare upoznala sa Kristinom Stefanović, narednim koracima za ovu sezonu u okviru Ronjenta Fol Elite Model Look i atraktivnim plakatom koji zajedno sa Štarkovim „najlepšim željama“ prati aktivnosti te modne kampanje.

- Imam 15 godina i živim u Požarevcu - rekla nam Stefanovićeva. - Sestra je glavni „krivac“ za sve, pošto me je bez mog znanja prijavila za ovo takmičenje. Imala je veru u moj izgled i čini se da nije pogrešila, pošto se kasnije ispostavilo da sam ne samo bila prva na našem izboru, već sam se plasirala i u veliko finale u Pragu. Veliku zahvalnost dugujem „Forma Vivi“.
Simpatična Kristina Stefanović nam još otkriva da je učenik srednje ekonomske škole i da joj je cilj da diplomira, bez obzira na to što će se paralelno upustiti i u šou biznis. Jer, prema ocenama modnih stručnjaka, koji su bili okupljeni u češkoj prestonici tokom trajanja pomenute manifestacije, pred našom Kristinom Stefanović je velika karijera modela. Inače, top 15 superfinalistkinja, među kojima s našla i naša predstavnica, imale su tu čast da ekskluzivno ponesu kolekciju jednog od najprestižnijih dizajnera današnjice, slavnog Džona Galijana. Na toj gala priredbi, između ostalih, specijalni gosti su bili superzvezda Kreg Dejvid, primadona Češke opere Adrijana Kucerova i češka pevačica Iva Fruhlingova, takođe bivši Elitov model.

Mladoj i lepoj Požarevljanki Kristini Stefanović, kojoj će Prag sigurno ostati u lepom i večnom sećanju, kako zbog postignutog uspeha, tako i zbog arhitekture koja se ne zaboravlja, želimo u poslu kojim će baviti mnogo - sreće! Biće joj potrebna.