utorak 29. april 2008.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Emotivni odnos oca i sina

Novi album hrvatskog pevača Borisa Novkovića objavljen u produkciji Kroacija rekords

Emotivni odnos oca i sina

Popularni zagrebački kantautor Boris Novković objavljuje ovoga meseca novi album „Zapisan u tebi“ u produkciji Kroacije rekords, najavljen i kroz spot za pesmu „Otkada je otišla“.

Na svom zvaničnom sajtu ovaj pevač navodi da se na „Zapisan u tebi“ čekalo tri godine, jer je hteo da napravi album na koji bi bio ponosan njegov otac i hitmejker Đorđe Novković, koji je preminuo prošle godine.

- Iz tog razloga sam album toliko dugo pripremao i pazio na svaki detalj. Posebno sam ponosan na pesmu „Gde si ti“, koja opisuje svu ljubav, složenost i suptilnost odnosa između mene i Đorđa, a koju sam uspeo da svedem na malo stihova koji puno govore - ističe između ostalog mlađi Novković.

Naziv albuma „Zapisan u tebi“, objašnjava Novković, ukazuje na to da „ponekad nismo svesni da svako kada je ljubav u pitanju ima neku dragu osobu, za koju oseća da je oduvek zapisana u njemu“.

- Karakteristično je za ovaj album da, iako je nastajao u nekim za mene teškim
trenucima, kao što je gubitak oca, nosi u sebi strahovito puno optimizma i pozitivne energije, tako da je to ustvari jedan vrlo vedar album - ističe još Novković.

Ključne reči: