sreda 28. maj 2008.
RSS
• Tema •
Početna > Tema > Zašto Evropa ćuti o zločinima Albanaca

DRUGI PIŠU: Mihail Jambajev (Moskovski fond za stratešku kulturu)

Zašto Evropa ćuti o zločinima Albanaca

Lider Slovenske nacionalne partije (SNP) Zmago Jelinčić upozorio je 21. maja Evropu na to kako „stara dama“ ni za šta neće da zna, kako zatvara oči ili se pravi da je ništa ne zanima. Radi se o jezivim stvarima koje normalnom čoveku ne idu u glavu.

Evropsko javno mnjenje nedavno je potresla knjiga bivše glavne tužiteljke Međunarodnog suda za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji Karle del Ponte, koja je pisala o tome kako su otetim ljudima na Kosovu (radi se pre svega o Srbima, Bošnjacima, Ciganima i nekim Albancima) vadili organe u cilju dalje trgovine i presađivanja istih. Nakon izvesnog vremena usledila je tišina. I šta sad? Ko su ti Srbi? Niža rasa prema nacističkoj ideologiji Albanaca koji su verno služili Hitleru. Zašto je Evropa ućutala? Uplašila se? Čega? Hoće li sada demokratski Šiptari i Evropljane da upotrebe za trgovinu organima za svoje prekookeanske gazde?

Zmago Jelinčić je zatražio od premijera Janeza Janše da odgovori na pitanje kakva je sudbina Slovenaca na Kosovu, ukazujući na to da je većina njih proterana iz kuća, a neki su ubijeni u cilju trgovine organima. Prema Jelinčićevim rečima, na Kosovu je živelo između 500 i 1.000 Slovenaca, od kojih je 99 procenata proterano iz domova koji su spaljeni, mnogi od njih su ubijeni, dok su mladi Slovenci poslati u Albaniju gde su im uzeti organi.

Premijer Janša je izjavio da su ove činjenice neverovatne, a vlada se obavezala da će ih proveriti i dati odgovor na pitanje koje je postavio poslanik.

Jelinčić je istakao slučaj sa jednim sedamnaestogodišnjim dečakom kojem su Albanci povadili organe i da su im u tome pomagali službenici Unmika, Unprofora i Kfora. On je podsetio i na knjigu Karle del Ponte, i podvukao kako je „Tužno što Kosovo, koje stremi ka tome da postane etnički čisto, uživa podršku Slovenije“.

Milijana Mitrović, jedan od svedoka Karle del Ponte, koja je pričala o albanskim logorima smrti gde su Srbima vadili organe, tvrdi kako je tamo bilo i Rumuna, Rusa, Grka, Ukrajinaca i Arapa.

Mitrovićeva naglašava da je zahvaljujući bliskim odnosima sa jednim albanskim biznismenom videla te logore i da je dosta toga znala u vezi sa zločinima koji su se u njima vršili. Međutim, kada su 2002. godine srpske vlasti prvi put zvanično progovorile o tome, niko nije hteo ni da čuje. Pored toga, Milijana Mitrović je počela da dobija mnoge pretnje...

Albanci su za vojnike Kfora i Unmika dovodili prostitutke iz celog sveta. NJih su dalje slali za Albaniju gde su im uzimani organi. Logori smrti su se nalazili u Kukešu, Fljori, Elbasanu, Draču. U Tirani je postojala poznata „žuta kuća“, u kojoj su se vršile operacije, tj. vadili organi. U tim operacijama su učestvovali Amerikanci, Nemci i Englezi.

Između zarobljenika su izdvajani najzdraviji muškarci starosti do 45 godina, te su ih prebacivali u američke vojne baze u inostranstvu, najpre u Nemačku i Italiju. Moguće je da su se američki „borci“ vežbali na njima.

Mitrovićeva tvrdi da su u ovoj jezivoj i prljavoj priči učestvovali i aktuelni premijeri Albanije, Fatos Nano i Sali Beriša uz blagoslov ili prećutno odobrenje „doktora smrti“, Bernara Kušnera, bivšeg šefa Unmika, sada šefa francuske diplomatije. On je ranije voleo da priča o tome kako je dokrajčivao ranjenike u raznim ratovima u kojima je učestvovao u sklopu misije „Lekari sveta“. Među njima je bio i ljubimac humanista Međunarodnog suda za zločine u bivšoj Jugoslaviji, Ramuš Haradinaj, koji je lično na najzverskiji način mučio zarobljenike, njegov brat Daut, a tu su i Agim Čeku, kao i evropski miljenik Hašim Tači i drugi.

Milijana Mitrović je rekla i to da su neki srpski političari pokušavali da sakupe novac kako bi organizovali potragu za nestalim Srbima. Operacija je propala pošto je ubijen Albanac koji je trebalo da dostavi dokaze u vezi sa nekim zarobljenicima.

Sada je Hašim - Trbosek poželjan gost u Evropi.

A sudbina Srba, kao što vidimo, nikoga nije dotakla. Zar ne?

Komentari

Na "CENI" smo! U "humanoj i demokratskoj Evropi " nas zadatak nije lak ali je HUMAN, postali smo miljenici novih Mengelea i nacistickih VIVO ekspreimenata, bicemo neizcrpna baza za dostavu ORGANA, lovice nas kao majmune po Afici, dosetice se "pametni evropljani" skloni PROFITU kao najvrednonosnoj kategorijii pa ce se verovatno u BUDUCNOSTI organizovati SRBO_SAFARI, lov na zdrave SRBSKE organe,naravno, uz sav prezir kojem smo kao NAROD izlozeni! zamisli, ZMAGO, u SLOVENIJI se reklamira OTVARANJE LOVNE SEZONE SERBO- SAFARI, lov na nase LEPOTICE I LEPOTANE, pod motom SVE ZA EVROPU!

Neko prica o paklu , kada covek umre a ja mislim da je pakao na ovoj kugli zemaljskoj.Za Srbe sledbenici satane imaju drugi plan.Dva Americka pisca su napisali knjigu "Srbi" cuvari svetlosne kapije sveta!".Zar vam sada nije jasno zasto Srb eponizavaju i trude se da sve ucine da se samopubijaju ako je to moguce na sto brzi i bolji nacin.Da nije bilo Srba , danas bi Amerikanci vec vladali Rusijom a ovako su ih Srbi omeli u tom planu i sada je to mnogo teze .Rusija je dobila Putina i broz se oporavila.Mi placamo kaznu a i nesto o Srbima mora da se zaustavi da ne izadje na videlo.A sta je to , mi jos nemamo pojma.Najgore od svega toga , poceli smo da radimo sve da nas svet zavoli.To je jednostavno nemoguce , jer su milijarde i milijarde dolara utrosene na srozavanju Srba .