petak 25. januar 2008.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Ne želim da umrem od lekova

Jelena Janković nije mogla protiv Ruskinje Marije Šarapove i brojnih povreda

Ne želim da umrem od lekova

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale ženskog singla na Australijan openu. Naša igračica (treći nosilac) u polufinalu turnira izgubila je od Ruskinje Marije Šarapove - 0:2 (3:6, 1:6), a posle neuspeha istakla je da je zbog povreda igrala mečeve pod dejstvom lekova.

- Marija je igrala zaista dobro. Zaslužila je pobedu pošto nije pravila greške, a ja jednostavno nisam mogla da joj pružim otpor. Srećna sam što sam u ovakvim okolnostima stigla do polufinala jer, kada sam dolazila u Melburn, nisam očekivala da ću stići ovako daleko. Nisam se najbolje spremila, nisam se oporavila od operacije i tokom turnira imala sam probleme sa povredama, mučili su me butni mišići, leđa i imala sam velike bolove - rekla je Jelena.

Presudan momenat koji je odlučio pobednika desio se u prvom setu pri vođstvu Ruskinje od 5:3.

- Tada sam osetila čudan bol u leđima i osetila sam da je kraj. Nisam mogla više, jer problem nije bio u mišiću. Želela sam da odustanem, ali ne bi bilo fer prema publici, jer je ipak polufinale i zato sam igrala. Uzimala sam puno lekova da bi mi bilo lakše i onda sam sebi govorila: „Super, u redu sam“. A kada dejstvo prestane, onda sam pričala: „Bože moj, koliko me boli“ i noću sam patila. Doktor mi je rekao da ću preterati, a ja sam ga molila da mi ne dozvoli da uzmem toliko. Meni je tek 22 godine i želim da živim, a tužno je što je australijski glumac Hit Ledžer umro od prekomerne doze lekova - dodala je Jankovićeva.

Komentari

Odmori bre jedno mesec dana! Nisi bre Ilija Najdoski!

JECO MI TE VOLIMO ! ZA NAS SI TI POBEDNIK JER SRCE OSTAVLJAS NA TERENU ! BICE DANA ZA MEGDANA ! JECA SRPSKA CARICA 1

@Pet, provukla ti se greska u komentaru.
Ipak je ANA SRPSKA CARICA Br.1, a Jelena je definitivno na br.2.
Budimo realni !!!

Ledzer je umro od prekomerne doze necega "drugog", nema potrebe za dramu!