ponedeljak 22. oktobar 2007.
RSS
• Konjske Snage •
Početna > Konjske Snage > Salon premijera

U utorak počinje Sedmi sajam automobila u Novom Sadu

Salon premijera

Posetioce čekaju promocije novih modela automobila, noviteti u teretnom programu, uz specijalne popuste za kupovinu vozila, izložba old tajmera...

NOVI SAD - Promocije novih modela automobila, noviteti u teretnom programu, kao i pratećim granama automobilske industrije, uz specijalne popuste za kupovinu vozila, kao i izložba old tajmera, samo su neki od programa koji će obeležiti Sedmi međunarodni „auto šou“, koji se održava od 23. do 28. oktobra na Novosadskom sajmu.

Ovaj „praznik za ljubitelje četvorotočkaša“ omogući će posetiocima sajma da vide uglavnom sve aktuelne i nove modele svih najpoznatijih svetskih proizvođača i 37 premijernih modela. Odmah posle premijere u Frankfurtu, u Novom Sadu će biti predstavljeni „pežo 4007“, nova „reno laguna“ „micubiši lanser“ i nova „mazda 2“.

Premijeru u Srbiji imaće i novi opelov kompakt „astra sedan“, „nisan tida“, „golf varijant“, „subaru impreca 08“, „seat altea fritrek“, „pežo 207 SV“ i „nisan iks-trejl“.

KARTA 350 DINARA

Kapije Novosadskog sajma će u vreme trajanja sajma automobila biti otvorene od 10 do 19 časova, a pojedinačna cena ulaznica nije se menjala u odnosu na prošlu godinu i iznosi 350 dinara.

Dileri koji zastupaju inostrane automobilske kuće najavili su da će posetioci prvi put moći da vide „suzuki SH4“, zatim „sitroen džampi“, „audi A5“, „krajsler sebring“ i „dodž avendžer“. Biće predstavljena i nova „C klasa“ mercedesa, „Fijatovi“ modeli „bravo“, „linea“ i „skudo“, „ford fokus C-maks“, „ford mondeo“, „grand S4 pikaso“, „mazda SH7“, „hjundai i30“, „dačija MCV“, kao i „Škode“ - „fabija“ i „rumster“. Posetioci će moći da vide i nove modele „Volvoa“ kao i „Tojotine“ modele „auris“, „korola“, „korola verso“ i „lendrover diskaveri 3“.

Sem toga, generalni menadžer „Auto tjuning kluba“ iz Beograda Filip Ćosović najavio je da će se „17. tjuning stajling šou“ održati u Novom Sadu za vikend, 27. i 28. oktobra uz nastup gostiju sa njihovim vozilima iz celog regiona. Ćosović je predočio da će u okviru ove manifestacije biti prikazani brojni automobili sa modifikovanim izgledom, kojima je potpuno ili delimično preuređena karoserija i unutrašnjost, značajno pojačana snaga motora, ugrađeno jako ozvučenje, ili postavljeno dodatno ukrasno osvetljenje.