ponedeljak 22. oktobar 2007.
RSS
• Vesti •
Početna > Vesti > Ljubav ne zna za godine

Venčali se 100-godišnjak i 80-godišnjakinja

Ljubav ne zna za godine

PEKING - Da ljubav ne zna za godine i da za nju nikada nije kasno dokazalo je i venčanje 106-godišnjeg Kineza i 81-godišnje Kineskinje, javili su kineski mediji, prenosi Beta.

Pan Siting upoznao je svoju ženu Čen Adi pre osam godina i ona se od tada brinula o njemu, javila je kineska agencija Sinhua. NJihovi prethodni supružnici su odavno umrli. Doduše, mladoženja ne smatra da je to bila ljubav na prvi pogled, ali je uveren da se njegova mlada odlično brine za njega i da ga veoma dobro poznaje. - Mi smo sada porodica i nikada se nećemo razdvojiti, sve do smrti - rekao je Pan Siting, čija je prva supruga preminula pre više od 20 godina tokom ceremonije građanskog venčanja u lučkom gradu Vendžuu, na jugoistoku Kine.

Prilikom pripreme venčanja bilo je, međutim, malih problema, pošto su im bile potrebne potvrde o mestu boravka, koju je Čen Adi odavno izgubila, rekao je Pan. Lokalni zvaničnici su popustili, pošto su čuli priču para. - Smatramo da gospođa Čen znači više od partnerke gospodina Pana i nadamo se da će imati srećan brak - rekao je zamenik direktora kancelarije za građanska pitanja okruga Lučeng Dženg Guanliang.

Do sada je najstariji mladoženja na svetu bio Amerikanac Heri Stivenson, koji se 1984. u dobu od 103 godine oženio sa 84-godišnjom Telmom Lukas u američkoj saveznoj državi Viskonsin.