ponedeljak 22. oktobar 2007.
RSS
• Konjske Snage •
Početna > Konjske Snage > Jelena i dalje ambasador „Hjundaija“

Jelena Janković i „Hjundai auto Beograd“ produžili saradnju do kraja 2008.

Jelena i dalje ambasador „Hjundaija“

Treća teniserka sveta Jelena Janković potpisala je novi ugovor o promoterstvu sa kompanijom „Hjundai auto Beograd“, koji će važiti do kraja 2008. godine. Kao i u proteklih godinu dana Jelena Janković, prvi brend ambasador „Hjundaija“ za Srbiju, će se uključivati u promotivne akcije koje „Hjundai“ sprovodi u našoj zemlji - od prisustva u susretima „Hjundaijevih“ zvaničnika sa novinarima i uglednim ličnostima, do učešća u prigodnim manifestacijama, izložbama i sajmovima.

SANTA FE AUTOMATIK PO CENI RUČNOG MENJAČA

U mreži ovlašćenih prodajno-servisnih centara u Srbiji, „Hjundai“ nudi ograničenu količinu SUV modela „santa fe“ iz modelske 2007. godine sa petostepenim automatskim menjačem po ceni istog vozila opremljenog klasičnom ručnom transmisijom. To je jedinstvena ponuda u ovom segmentu na tržištu Srbije. Kupcima ovako opremljenog vozila „santa fe“ se pruža jedinstvena prilika da uštede razliku do cene automatskog menjača, što je velika pogodnost. Izuzetno primamljiva ponuda važi za vozila sa pet i za sedam sedišta, s pogonom na sva četiri točka, koje pokreće snažan četvorocilindrični turbo dizel motor radne zapremine 2.188 kubnih centimetara sa 155 KS i maksimalnim obrtnim momentom od 343 Nm.

Jelenina graciozna figura će se i u narednih godinu dana pojavljivati u promotivnim i propagandnim porukama, u štampanim i elektronskim medijima i drugim vidovima oglašavanja „Hjundaija“ u Srbiji.

Naša teniserka svetskog renomea i nadalje ostaje verna „Hjundai“ brendu i po tome što se tokom boravka u Srbiji vozi u najprestižnijoj limuzini ove marke - svom „granderu“.

- Očekujemo da će uporedo sa munjevitim sportskim uspesima Jelene Janković, i „Hjundai“ napredovati na automobilskom tržištu Srbije - istakao je prilikom potpisivanja ugovora Slavc Habič, generalni direktor „Hjundai auto Beograd“. - Na obostrano zadovoljstvo, prvo zaštitno lice smo pronašli u jednoj od naših vodećih sportistkinja - Jeleni Janković. Veoma nam je drago što je Jelena, svojim sportskim uspesima i šarmom, doprinela još većoj afirmaciji i prodajnim uspesima „Hjundai“ brenda u Srbiji - dodao je Habič.