subota 19. april 2008.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Sa tetovažom na levoj ruci

U susret novom albumu pevačice Marije Šerifović, koji objavljuje Siti rekords

Sa tetovažom na levoj ruci

Svi su izgledi da je došao pravi trenutak da Marija Šerifović objavi - novi album! Posle briljantno otpevane „Molitve“ Vladimira Grajića Graje, sa kojom je trijumfovala na prethodnoj Pesmi Evrovizije, ova pevačica izuzetnih vokalni mogućnosti je (najzad) snimila svoj treći studijski CD za matični Siti rekords.
- Na njemu se nalazi devet pesama, čiji su svi autori iz Srbije, iako se imala ponuda i „sa strane - kaže Šerifovićeva. - Na albumu se nalaze dve balade i sedam nešto bržih numera, mada u mom slučaju to, možda, i nije tako bitno, s obzirom na to da sam u mogućnosti da otpevam kompozicije u svim ritmovima i većem broju žanrova.

Zasada nije raspoložena da priča o svojoj ulozi na predstojećem Evrosongu u Beogradu, 20. 22. i 24. maja, kao ni timu ljudi koji će se, posle raskida saradnje sa menadžerom Sašom Mirkovićem, brinuti o njenoj budućoj karijeri.
- Biću, naravno, prisutna na Pesmi Evrovizije u Areni, imam svoje favorite, a što se mog menadžera tiče, i to će se uskoro iskristalisati objavljivanjem mog novog albuma - napominje Šerifovićeva, koja je nedavno za Grand produkciju snimila sa majkom Vericom duetsku pesmu „Ti si tu kad treba“.

Podsetimo se da je Marija Šerifović 2003. godine izdala svoj prvi CD „Naj, najbolji“, tri godine kasnije „Bez ljubavi“ i u leto 2007. godine i kompilacijski album. Za sobom ima četiri festivalske pobede, uključujući i prošlogodišnjoj Pesmi Evrovizije. Na levoj ruci je, pre dve sedmice, tetovažom ispisala - „No regret“ („Bez žaljenja“), što bi bio sasvim adekvatan i dobar naziv za njen album koji će se na diskografskom tržištu pojaviti ovih dana. Inače, ona je učestvovala u humanitarnoj emisiji TV Foks „Zvezde pevaju za njih“, što je za nju uobičajeno kada treba pomoći drugima.